Deures del 4 al 8 de maig 3r

DEURES DEL 4 AL 8 DE MAIG

(cliqueu per descarregar el document complet amb mapa, operacions i exemple de recepta)

Comencem una setmana més i per tant aquí teniu les tasques obligatòries a entregar a les mestres. Recordeu els correus per a enviar-les:

Correu Elia Roda: roda_eli@gva.es

Correu Rosa : besalduch_ros@gva.es

 

MATEMÀTIQUES

Repassem operacions: (les podeu fer directament a la llibreta, no es necessari imprimir-les). Sumes, restes, multipicacions i divisions.

sumes i restes

multiplicacions i divisions

CASTELLANO

Repasamos un poco de ortografía. En este caso la b y la v del tema 7 de Chimpa. En este caso tenéis que rellenar los espacios con la letra correspondiente. Aunque también sería una buena idea utilizar el texto como un dictado y hacerlo en la libreta. A ver qué tal.

DICTADO DE LA B Y LA V:

Me gusta cuando __amos al pue__lo de mi padre a __er las o__ejas, las __acas y los conejos. Además, __amos en coche, y ca__en muchas cosas, así que nos llevamos hasta la __icicleta para ir por los caminos. El pue__lo de mi padre se llama __illarejo de Arri__a, y tiene un __ar, una iglesia, un castillo y hasta una escuela, aunque allí ya no __i___e mucha gente’.

Por si os interesa también tenéis un audio del dictado (empieza con 3 por ser el número de dictado): Audio

VALENCIÀ

Heu fet moltes receptes aquests dies? Ens agradaria que ens escriguéssiu la vostra recepta. Per si de cas us envio un exemple de com s’escriu una recepta, però principalment té 3 parts: el títol, els ingredients, i els passos que s’han de fer per aconseguir la nostra recepta. Ah no estaria mal un foto o dibuix del plat.

exemple de recepta

NATURALS

Te’n recordes del tema dels aliments? El tema 2 del llibre de Naturals. Anem a veure. Agafa els ingredients que has posat a la teua recepta i escriu-los en una columna, i a l’altre costat escriu quin nutrient ens aporten i a quin origen tenen. Fixa’t en l’exemple:

INGREDIENT NUTRIENT ORIGEN
1.    Llet Proteïnes animal
2.    Sucre Greixos vegetal
..................................

Ara crea tu la teua pròpia taula amb els ingredients de la teua recepta i ompli-la!

SOCIALS

Recordeu el tema dels mapes? El tema 2 de socials. Anem a recordar els continents i oceans que hi ha al món, ompli el mapa amb el nom dels continents i pinta’ls. No t’oblides de posar el nom dels oceans. Te’n recordes de quants n’hi havia?

planisferi