HOLA, classe de 5è A!!

Hola a totes les famílies del grup de 5èA!

M'agradaria explicar-vos que des d'ara, aquesta serà una forma més de comunicació que tindrem. Durant aquestes setmanes seguim totes i tots treballant per tal de continuar amb el curs. Sabem que les circumstàncies són excepcionals i per això volem oferir recursos, opcions que puguen ser un suport a les tasques que aneu fent a casa.

En aquestes publicacions us aniré deixant enllaços de pàgines web, vídeos i tot allò que puga servir per a facilitar l'aprenentatge des de casa. Ara mateix, l'alumnat té encara tasques a fer que es van assignar l'últim dia de classes. Per tant, quan siga el moment us aniré enviant també per aquesta via, les noves activitats que hagen de realitzar. També cal dir, com ja us he comentat per altres canals, que podeu enviar fotos al meu correu electrònic dels exercicis o treballs que van fent, especialment si hi ha algún dubte sobre la matèria.

 

 

També cal remarcar que tots aquest recursos que aniré posant són opcions que es donen a banda de les explicacions i activitats que trobeu al llibre. Si busqueu eines per a aclarir algún concepte o temes que interessen al xiquet o xiqueta, ja sabeu que ací en teniu.  No és necessari que els reviseu tots.

Per últim, voldria agrair a totes les famílies la labor que esteu fent des de les vostres cases, ajudant als xiquets i xiquetes en el seu aprenentatge. Ja sabeu que ací estem, donat suport.

Molts ànims!

Tot anira be