4INFB COVIC

Estimades famílies,

Ens trobem a una situació extraordinària i amb mesures extraordinàries, és per açò i que no sabem la seua duració, que hem decidit i ens han sugerit des de
l’administració educativa que programem i vos facilitem recursos per a que pugau treballar amb els vostres fills des de casa.

Tot i això, hem de pensar que els vostres fills/es estan en la etapa de educació infantil i el més importat des de el meu punt de vista és el seu benestar i que es troben segurs , ja que tota esta situació per a ells és molt desconcertant i a aquestes edats el més important és proporcionar als nostres xiquets una estabilitat emocional que els permeta tindre seguretat i créixer aprenent firmament .

Cal tenir amb compte que ells no reben la informació i capten la realitat de la mateixa manera que els adults, així que probablement estiguen tant esglaiats o més que nosaltres. Con forme vagen passant els dies ,el seu comportament anirà empitjorant , ja que a aquestes edats necessiten molt de moviment i prendre l’aire per que això els relaxa. Heu de tenir molta paciència ja que tot açò passarà i ells són el millor que tenim.

No patiu per que estiguen un mes sense anar a classe, ningú es va quedar enrere, els són esponges i a més estem tots a la mateixa situació. Hem de ser flexibles perquè la situació tan excepcional ho requereix, i el més
important és la salut tant física com mental dels xiquets/es i els nostres sers volguts. És per tant, que la nostra proposta va a ser un poc flexible, cada família es trobarà a una situació diferent i podrà fer-ho d’una manera o d’altra.

Anem a proposar-vos setmanalment activitats de moviment, de matemàtiques, manualitats, de repassar, pintar … i aneu a ser vosaltres els millors mestres dels vostres fills ja que els conegueu millor que ningú i fareu amb ells les activitats que considereu que més els entretenen i els relaxen, que va a ser el més important a aquests moments.

A la proposta hi ha activitats per a cada dia de la setmana, no vol dir que s’haja de fer eixe día, podeu fer-ho com vullgueu, pose varies fitxes, també sereu vosaltres els encarregats de decidir si fan 1 o més, respectant el ritme de cada xiquet/a. Dir-vos que vos envie a vosaltres i sobre tot als nostres xiquets/es molts ànims i afecte des de casa, que els trobe molt a faltar i prompte tornarem a les nostres classes amb moltes ganes de jugar, aprendre divertir-nos i donar gerra !

 

Salutacions, besos i una forta abraçada per a tots/es.
Ruth