BEQUES DE MENJADOR 24-25

El divendres dia 28 de juny va eixir la convocatòria d’ajudes de menjador per al curs 24-25.

En el canal de telegram us passem la resolució de Conselleria completa perquè pugueu consultar la informació sobre la documentació que es demana (en cas de no haver-la sol·licitat el curs passat) i sobre els llindars de renda que s’han tingut en compte.

L’esborrany de la sol·licitud podeu generar-lo en webfamilia. Si esteu d’acord amb les dades, només caldrà imprimir-ho, firmar-ho (els dos progenitors o els dos membres de la parella de fet) i entregar-ho en el centre.

En cas de família monoparental o defunció, només farà falta una firma.

Si no podeu imprimir-ho haureu de vindre en el centre, en horari de secretaria, per a poder generar i confirmar l’esborrany.

Si no vau presentar la beca el curs passat, cal fer-lo presentant l’annex 1 de la resolució que hem compartit en el canal de telegram i en la web. Caldrà adjuntar fotocòpia i original del DNI/NIF/NIE/PASSAPORT de les persones sol·licitants i la documentació detallada en la convocatòria per a acreditar la unitat familiar i altres circumstàncies.

L’horari d’atenció de secretaria serà de 9h a 10:30h, dilluns, dimarts i dimecres. Podreu presentar les vostres sol·licituds i esborranys de l’1 al 19 de juliol.

Teniu tota la informació detallada en la resolució. Us demanem que feu difusió d’esta informació entre els grups de famílies, perquè la informació arribe correctament a tothom. Gràcies.

Encara que no tingueu plaça confirmada en el menjador per al pròxim curs, podeu demanar la beca igualment.

Normativa