Hortets a infantil

Per treballar la sensibilitat cal viure experiències en les que estigues involucrada i involucrat. A infantil tenim en totes les terrasses un hortet xicotet però que és perfecte per poder entendre el procés de cultivar fins poder menjar. En pasqua ens vam deixar plantats els encisams i quan vam vindre vam afegir tomaques, pebrots, rúcula i alfàbega, aquesta última per protegir la collita de mosquits.  Les xiquetes i xiquets tenen un calendari de reg on totes les dies hi ha algú que s’encarrega d’aquest importantíssim treball; regar. Dia rere dia les hortalises han crescut fins estar bones per menjar i aleshores hem collit, rentat i després hem fet amanides en oli i sal i també amb mel. Amanides dolces i salades per a tots els gustos. Ara tenim abundància en la collita i l’anem a repartir per dur-se-la a casa. Amb paciència i molta cura hem aconseguit fer les nostres propies exquisites amanides. Amb paciència i molta cura aprendrem a ser sensibles en la vida.