Guillermo i Kike finalitzen el projecte KA 226 a Estònia

Kike Molina, director del CEIP Bonavista i Guillermo Conejero com a cap d’estudis, es troben a la ciutat de Tallinn realitzant la última mobilitat del projecte KA 226  anomenat “COVID 19, School  Digital Accelerator” sorgit durant la pandèmia amb l’objectiu de millorar el coneixement de les eines digitals.  A aquesta mobilitat  s’ha elaborat la memòria final d’aquest projecte establint relacions amb altre professorat per desenvolupar nous reptes i noves propostes educatives.  

Per al CEIP Bonavista, aquest projecte ha sigut molt especial, ja que per primera vegada ha mogut alumnat dins de les seues activitats Erasmus així com han sigut amfitrions reben als països implicats el passat mes d’octubre. Des de la coordinació del projecte els han donat la enhorabona per la tasca realitzada al rebre a tots l’alumnat europeu al centre destacant la gran acollida, la col·laboració de tot el personal educatiu i la implicació de tota la comunitat educativa bonavista, 

Des del centre, es vol agrair la implicació de l’escola Oficial de Idiomes Empar  Granell,  el grup de danses, empreses col·laboradores i a l’Ajuntament d’Ontinyent. 

A la ciutat de Tallinn han pogut conèixer el sistema educatiu i els principals trets culturals. D’aquesta reunió transnacional agafen forces per a desenvolupar nous reptes amb alumnat i professorat europeu que enriquiran el projecte educatiu de centre: escola arrelada al barri amb les finestres obertes al món.