3a mobilitat a Corfú dins del projecte KA 101 anomenat “Acompanyant la infàcia amb una mirada respectuosa”

Un estiu formatiu molt intens per al professorat del CEIP Bonavista. A la darrera mobilitat de formació d’aquest estiu ha estat protagonitzada per les nostres companyes Maria Pla, Estívaliz Ferrero i Loreto Ferri a l’illa grega de Corfú. Al curs anomenat “Drama games and creative storytelling in the classroom: Breaking down ethnicity and social barriers” estan aprenent a crear històries interessants a través de jocs de creativitat i a utilitzar els jocs dramàtics en els seus entorns educatius mitjançant el famós mètode de Stanislavski.
L’objectiu d’aquest curs pràctic és que les participants aprenguen a crear guions interessants utilitzant la seva creativitat i jocs de dramatúrgia en el seu entorn educatiu, per tal que els seus alumnes s’involucren en el seu procés d’aprenentatge d’una manera més activa, vivencial i respectuosa.
Liderades per un expert en la matèria cinematogràfica, les nostres companyes estan immerses en el món del cinema, descobrint totes les diferents parts que componen l’elaboració d’una pel·lícula des de la caracterització dels personatges, l’escenografia… fins l’elaboració del guió.
Una setmana de jocs, actuacions, creativitat i improvisació en la meravellosa illa de Corfú.