3a mobilitat, a Finlàndia

En la reactivació dels nostres projectes Erasmus al llarg de l'estiu, durant aquesta setmana, Juan i Guillermo es troben formant-se a la ciutat de Joensuu, a Finlàndia. Aquesta formació està emmarcada dins del nostre projecte Erasmus+ anomenat Eines per al canvi.

A aquesta ciutat, situada a l'est de Finlàndia, estan realitzant un curs anomenat "New Learning Environments" on estan coneguent de primera mà nous ambients d'aprenentatge per poder traslladar alguns aspectes al CEIP Bonavista.

Al curs han pogut donar a conèixer el nostre centre, la nostra cultura i tradicions, i descobrir l'organització d'alguns centres educatius finesos que han pogut visitar. També han aprés i han participat en activitats d'orientació a la ciutat de Joensuu, vol de drons i les seues possibilitats a l'aula, l'ús de la realitat virtual augmentada per descobrir nous aprenentatges, diverses aplicacions per poder usar a l'aula...

Comparteixen aquesta experiència amb altres mestres i professors de l'IES de l'Alcúdia, d'Hongria, d'Àustria i de Romania.