Visita de mestres d’Estònia i Croàcia

Al CEIP Bonavista hem rebut aquesta setmana a dos mestres d'infantil d'Estònia i dos de Croàcia, amb l’objectiu de conèixer de ben a prop la metodologia i el funcionament de la nostra escola. 

A l’escola van ser rebudes amb una festa de benvinguda on l’alumnat va fer una representació dels nostres balls i tradicions del poble: ball de la Veta, ball dels Arquets, ball dels Cabets de l’escola i Moros i Cristians. 

Durant la setmana aquestes mestres van poder observar i gaudir de tot allò que fem habitualment, com són les següents activitats: 

  • A Infantil: taller sensorial de llums i art, ritual d’aniversari Montessori, sessió de psicomotricitat Aucouturier, conte mitjançant el Kamishibai, gimnàstica preparatòria per a l’aprenentatge, exposició de propostes de l’agenda temàtica, lliure circulació... 
  • A Primària: treball per racons d’aprenentatge, assajos del Judici de Carnestoltes, taller de construcció de figures amb taps... 

A més a més, van poder visitar altra escoleta del poble, on van poder veure altra manera de treballar. 

A banda, van ser rebudes per les autoritats locals i van poder visitar el nostre poble i conèixer: el campanar de la Vila, el Palau de la Vila,  el Pou Clar, el Museu Fester, l'Ajuntament, el refugi del Regall, entre altres. 

Ha sigut una setmana molt intensa i enriquidora per a totes les parts implicades, que conclourà amb la visita de diversos mestres del centre que aniran a les seues escoles d’Estònia i Croàcia.