Mobilitat 2 a Grècia

Els nostres projectes Erasmus es reinicien. Durant aquesta setmana Ana, Begoña i Xusa, es troben a Kalamata (Grècia), localitat del Peloponeso, realitzant una mobilitat que implica dos centres, el CEIP Bonavista i el CEIP Vicente Gironés Mora. En aquesta mobilitat realitzen el curs d'educació inclusiva "Towards the inclusive classroom". Han compartit amb altres països les millors pràctiques educatives per a treballar la inclusió als centres educatius i a les aules ordinàries. A més, donat que tota la formació és en anglès, milloraran la seua competència lingüística i tindran major coneixement dels costums i de la cultura europea i grega en particular.

Estan compartint aquesta experiència amb altres mestres de diferents països com: Xipre, Letònia, Lituània, Polònia, Croàcia, Eslovènia i de diferents llocs dins de la geografia espanyola. A més, desenvolupen eines de connexió interculturals i de desenvolupament i creixement personals.

A més a més han tingut la sort de retrobar-se amb Georgia, que ens va acompanyar com a auxiliar de conversa l’any 2018 i descobrir la màgia d’Atenes de la seua mà.