Benvinguts i bievenidas a la nova Web del CEIP Balcó de Finestrat.
Des d'ací us oferirem informació actualitzada dels esdeveniments i funcionament del nostre centre, així com la possibilitat de visitar les nostres diferents seccions, accedir a tràmits i veure les nostres aules virtuals.

PRIMERA SETMANA SUPERADA!!

12 de setembre de 2020

Primera setmana superada!!!! Els nostres xiquets i xiquetes, una vegada més, nos han donat una lliçó de vida. Sou uns/as campions/as!!! Però no hem de baixar la guàrdia. Precaució fora del cole por favor!!! A les famílies donar-vos les gràcies por el suport i la col·laboració mostrada,estem molt contents!!! Als maestro@s, les nostres conserges, neteja, … Llegiu més PRIMERA SETMANA SUPERADA!!

BEQUES DE MENJADOR

12 de setembre de 2020

Ja estan publicats els llistats provisionals en l’entrada principal en el tauler d’anuncis de la porta del centre. Reclamacions: 10 dies hàbils. Les reclamacions seran enviades per correu electrònic. Recordeu que és una resolució provisional, fins que no arribe la resolució definitiva no eixirà la puntuació amb el percentatge de beca concedit. No sabem encara … Llegiu més BEQUES DE MENJADOR

GVA Web Família 2.0

Té com a objectiu el facilitar la comunicació entre els centres educatius i les famílies a través de les noves tecnologies de la informació i la comunicació.

Aules

És un lloc web destinat a l'e-learning accessible des de qualsevol dispositiu. Està destinat a la formació a distància reglada i és un espais per a complementar les classes presencials de tots els ensenyaments i nivells educatius.

Aula Virtual

Espai per a facilitar tot el treball i el seguiment de l'equip docent durant els períodes de confinament en els quals s'ha d'estar a casa.

Pla MULAN

Pla unificat de docència digital dissenyat per a impartir, de manera no presencial, les assignatures i materials corresponents a les diverses etapes escolars.

AMPA

Des de l'AMPA volem mantindre informats a totes les mares, pares i tutors legals dels alumn@s del Col·legi i de les activitats i notícies d'interés que des de la Junta Directiva realitzem.