
Esta formació té com a objectiu sensibilitzar al professorat sobre la importància d’una alimentació saludable i sostenible , perquè puga transmetre estos valors a l’alumnat des de l’àmbit educatiu. Combina ponències de gran interés amb la participació de referents com Nicolás Olea i María Dolores Raigón, organismes com CERAI, amb una part experiencial i pràctica, on es compartiran iniciatives educatives saludables, col·laboracions entre universitat i cicles formatius de gastronomia i activitats d’anàlisi sensorial , degustant productes saludables i reflexionant de manera conjunta. Una proposta formativa completa, pràctica i transferible a l’aula.
Data inscripció: del
16/12/2025 al
01/02/2026
Data confirmació: del
02/02/2026 al
05/02/2026
Data realització: del
09/02/2026 al 14/02/2026
INSTRUCCIONS D’INSCRIPCIÓ
1. Copia el codi del curs: 26EIBS99IN043
2. Accedeix a OVIFOR
3. Polsa en “Incripcions obertes“
4. Enganxa el codi i polsa “Buscar“