El valor educatiu d’una alimentació saludable i sostenible

Esta formació té com a objectiu sensibilitzar al professorat sobre la importància d’una alimentació saludable i sostenible , perquè puga transmetre estos valors a l’alumnat des de l’àmbit educatiu. Combina ponències de gran interés amb la participació de referents com Nicolás Olea i María Dolores Raigón, organismes com CERAI, amb una part experiencial i pràctica, on es compartiran iniciatives educatives saludables, col·laboracions entre universitat i cicles formatius de gastronomia i activitats d’anàlisi sensorial , degustant productes saludables i reflexionant de manera conjunta. Una proposta formativa completa, pràctica i transferible a l’aula.

Data inscripció: del
16/12/2025 al
01/02/2026

Data confirmació: del
02/02/2026 al
05/02/2026

Data realització: del
09/02/2026 al 14/02/2026


INSTRUCCIONS D’INSCRIPCIÓ

1. Copia el codi del curs:  26EIBS99IN043
2. Accedeix a OVIFOR
3. Polsa en “Incripcions obertes
4. Enganxa el codi i polsa “Buscar

OVIFOR

Avís de privacitat

Este lloc web utilitza només cookies tècniques necessàries per al seu funcionament. No s’emmagatzemen dades amb finalitats publicitàries ni es comparteixen amb tercers. S’utilitza analítica interna sense cookies, i només es recull la IP amb finalitats de seguretat.

Veure política de cookies