Logo portaledu-blogs

Portaledu-Blogs en pilotatge

Informació
18 de juny de 2024

En juny de 2024 comença el pilotatge de Portaledu-Blogs. Esta plataforma allotjarà blogs de docents de centres públics de la Comunitat Valenciana.

En aquesta primera fase, passaran a Portaledu-Blogs tots els blogs d’usuaris actius en Mestreacasa. S’oferirà la migració als bloggers de Mestreacasa que hagen tingut activitat (entrades de blog o continguts publicats) des de l’1 de setembre de 2023 fins al 31 de maig de 2024.

Tot el procés de migració serà gestionat pel CAU. Els tiquets de migració seran creats d’ofici en gvasai i es contactarà amb els usuaris a través d’estos tiquets.

A continuació mostrem les fases previstes d’implantació de Portaledu-Blogs:

DataDescripció de la fase
Juny-agost 2024Inici del pilotatge dels Blogs. S’oferirà alta en Portaledu-Blogs i migració als bloggers de Mestreacasa que hagen tingut activitat (entrades de blog o continguts publicats) des de l’1 de setembre de 2023 fins al 31 de maig de 2024. Hauran de ser docents en actiu en el moment de l’alta.
Setembre-desembre 2024S’oferirà alta en Portaledu-Blogs i migració als bloggers de Mestreacasa que hagen tingut activitat (entrades de blog o continguts publicats) des de l’1 de setembre de 2022 fins al 31 d’agost de 2023. Hauran de ser docents en actiu en el moment de l’alta.
Addicionalment, es donarà l’alta als usuaris que participen en les formacions de Portaledu-Blogs oferides pel CEFIRE.
A partir de gener de 2025Es donarà l’alta als usuaris que participen en les formacions de Portaledu-Blogs oferides pel CEFIRE.
S’establiran mecanismes addicionals per a l’alta d’usuaris en la plataforma. Es publicaran i informarà pels canals oficials habituals.