Últims articles publicats

portal edu blogs - Conselleria d'Educació, Cultura i Esport
Sin categoría
30-03-2025

BENVINGUT/DA AL MEU BLOG!

Que trobaràs ací?

portal edu blogs - Conselleria d'Educació, Cultura i Esport
SEGURETAT I HIGIÈNE ALIMENTÀRIA
30-03-2025

AESAN

Apren que és i com ens pot ajudar l'AGÈNCIA ESPANYOLA DE SEGURETAT ALIMENTÀRIA I NUTRICIÓ

portal edu blogs - Conselleria d'Educació, Cultura i Esport
MATÈRIES PRIMERES
30-03-2025

CACAO I DERIVATS

Descobreix informació bàsica i amb legals, d'aquesta meravellosa materia primera i el seu principal derivat: la xocolata

portal edu blogs - Conselleria d'Educació, Cultura i Esport
BONES PRÀCTIQUES DE MANIPULACIÓ
29-03-2025

UTILITZACIÓ D’OUS

Com i quan utilitzar ous frescos de gallina, es una qüestió que hem de respondre ajustant-nos a la normativa vigent per tal decidir si gastem ou fresc u ovoproducte pasteurizat. A banda de conservar-lo en refrigeració si no anem a usar-lo abans de 24h i extremar l’higiene de les nostres mans i totes aquelles superfícies ... Llegiu més

portal edu blogs - Conselleria d'Educació, Cultura i Esport
BONES PRÀCTIQUES DE MANIPULACIÓ
29-03-2025

ACRILAMIDA

Saber com cuinar certs aliments ens permetrà reduir la presencia d'aquest contaminant quìmic en els aliments

portal edu blogs - Conselleria d'Educació, Cultura i Esport
PRODUCTES ELABORATS
29-03-2025

PRODUCTES DE CONFITERIA, BRIOIXERIA, PASTISSERIA I REBOSTERIA

Consulta la normativa actualment vigent sobre aquest tipus de productes

portal edu blogs - Conselleria d'Educació, Cultura i Esport
SEGURETAT I HIGIÈNE ALIMENTÀRIA
28-03-2025

FACTORS DE MULTIPLICACIÓ

Qué factors afavorixen la multiplicació de microorganismes? Coneixer-los i controlar-los ens ajuda a perllongar la vida últil dels aliments

Avís de privacitat

Este lloc web utilitza només cookies tècniques necessàries per al seu funcionament. No s’emmagatzemen dades amb finalitats publicitàries ni es comparteixen amb tercers. S’utilitza analítica interna sense cookies, i només es recull la IP amb finalitats de seguretat.

Veure política de cookies