AULA-JOANFUSTER-CAB-INICIO

AULA DIDÀCTICA
JOAN FUSTER

L’Aula Didàctica de Cultura Contemporània Joan Fuster és un programa d’innovació educativa autoritzat per la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport des del curs 2016-17. Concebuda en el marc de l’Espai Joan Fuster, té com a objectiu difondre i dinamitzar l’obra de l’escriptor valencià d’acord amb la seua multiplicitat d’interessos, que comprén camps tan diversos com la literatura, la música, les arts plàstiques, el periodisme, la filosofia, l’economia i la història.

Mitjançant una visita guiada al Museu Joan Fuster i la realització de tallers didàctics i altres activitats dissenyades específicament per cada etapa educativa (Infantil, Primària i Secundària), es reforça en els participants el coneixement de la vida i obra de l’assagista.

https://espaijoanfuster.org/aula-didactica/

NOTÍCIES

Visites de la setmana

19 febrer, 2024

Aquesta setmana ens han visitat alumnes de 4t d’ESO de l’IES Sanchis Guarner de Silla i de la FPA d’Albal.

Visites de la setmana

9 febrer, 2024

Aquesta setmana ens han visitat l’IES Gonzalo Anaya, de Xirivella; l’IES La Vall d’Alba, i el CEIP del Perelló. A la galeria podeu veure les imatges de les visites i dels tallers realitzats.

Programació cultural 2 febrer

5 febrer, 2024

Aquest divendres, 2 de febrer s’ha presentat, al claustre de l’Espai Joan Fuster, el llibre Joan Fuster, Escrits sobre el Tirant lo Blanc, de Mireia Ferrando Simón.  El llibre va ser presentat per Carme Gregori, directora de la Càtedra Joan Fuster de la Universitat de València,  Antoni Furió,  membre de la càtedra, i l’autora del … Read more

Visites de la setmana

5 febrer, 2024

Aquesta setmana ens han visitat els IES Ricardo Marín Ibáñez, de Xest;  IES Arabista Ribera, de Carcaixent, i IES Orriols, de Valencia. Fotos dels tallers a la galeria.

Programació cultural 26 gener

29 gener, 2024

Aquest divendres s’ha presentat el llibre L’ofici de Fuster. Avaluem per aprendre, de Mireia Bosch Llícer i M. José Llícer Mauro, guanyador del Premi Soler i Godes 2022 d’Experiències Pedagògiques a l’Escola.

Visites de la setmana

26 gener, 2024

Aquesta setmana ens han visitat els alumnes de Batxillerat de l’IES La vall de segó, de Benifairó de les Valls, i els de 2n d’ESO de l’IES El Puig, del Puig de Santa Maria. Ambdós centres han realitzat el taller d’Imatges i pensaments de Joan Fuster. Com sempre, teniu imatges dels tallers en la Galeria.

Programació cultural 19 gener

22 gener, 2024

Divendres 19 de gener es va presentar, al claustre de l’Espai Joan Fuster, el llibre d’Abel Soler Molina Els noms dels pobles valencians. Origen i significat. En aquest acte, l’autor va explicar als assistents l’origen i significat dels noms dels pobles de la Ribera baixa.

IES CABANYAL: Bestiari fusterià

22 gener, 2024

Aquesta setmana ens ha visitat l’alumnat de 1r de batxillerat de l’IES El Cabanyal, de València, i ha realitzat el taller Bestiari fusterià. Podeu veure fotos de les jornades a la galeria.

Programació cultural 12 gener

15 gener, 2024

Aquest divendres s’han presentat els Dietaris 1938-1939 de Nicolau Primitiu Gómez Serrano, amb introducció, revisió i notes de Josep Daniel Climent Martínez i Emili Casanova Herrero. Podeu ampliar la informació sobre aquesta publicació en la web de la Biblioteca Valenciana.  

Bestiari fusterià de l’IES n. 1 de Xest

12 gener, 2024

L’alumnat de 4t d’ESO de l’IES n. 1 de Xest han sigut els primers visitants de l’Espai Fuster de 2024, amb el taller del Bestiari fusterià i la ruta literària.

JoanFusterMapaDegradado_V

APRENDRE EN ALTRES CONTEXTOS