AULA-JOANFUSTER-CAB-INICIO

AULA DIDÀCTICA
JOAN FUSTER

L’Aula Didàctica de Cultura Contemporània Joan Fuster és un programa d’innovació educativa autoritzat per la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport des del curs 2016-17. Concebuda en el marc de l’Espai Joan Fuster, té com a objectiu difondre i dinamitzar l’obra de l’escriptor valencià d’acord amb la seua multiplicitat d’interessos, que comprén camps tan diversos com la literatura, la música, les arts plàstiques, el periodisme, la filosofia, l’economia i la història.

Mitjançant una visita guiada al Museu Joan Fuster i la realització de tallers didàctics i altres activitats dissenyades específicament per cada etapa educativa (Infantil, Primària i Secundària), es reforça en els participants el coneixement de la vida i obra de l’assagista.

https://espaijoanfuster.org/aula-didactica/

NOTÍCIES

Aules didàctiques 23/24

6 setembre, 2023

L’Aula didàctica de Cultura Contemporània Joan Fuster forma part d’un projecte conjunt de la Direcció General d’Innovació Educativa, del qual es podeu informar ací i en la web de la Conselleria.

Comença el curs 23/24

1 setembre, 2023

Comencem el curs 2023-2024 amb moltes reserves ja fetes. Si voleu visitar-nos, podeu consultar la nostra oferta didàctica en aquesta web i en la de l’espai Joan Fuster https://espaijoanfuster.org/aula-didactica/ i fer la reserva, preferiblement al telèfon 663 00 29 32, on podrem resoldre els vostres dubtes. Vos esperem!

Expedició Cavanilles 2023

19 juliol, 2023

Un juliol ple d’activitats! L’Espai Joan Fuster ha participat en l’Expedició Cavanilles 2023: Sellent i Xúquer, Rius de Vida. El dia 7 de juliol ens desplaçarem a Gavarda, per impartir a  l’alumnat participant en l’Expedició el nostre taller del Paisatge valencià en l’obra de Joan Fuster: l’Albufera de València, tot mostrant la relació de l’escriptor … Read more

Escola d’estiu 2023: un nou paradigma educatiu

19 juliol, 2023

L’Aula Didàctica Joan Fuster ha participat, amb la resta d’aules didàctiques, en l’Escola d’estiu 2023: un nou paradigma educatiu, que s’ha celebrat els dies 4 i 5 de juliol, en l’Escola d’Art Superior i Disseny. El primer dia de l’Escola mostràrem als participants la nostra oferta educativa i els treballs realitzats per l’alumnat en els  … Read more

Trobades 2023

21 abril, 2023

L’Aula Didàctica Joan Fuster participa en les Trobades d’Escola Valenciana 2023 de la Plaça de La Reina de València (2 d’abril), Rótova (22 d’abril), Albalat de la Ribera (23 d’abril) i L’Eliana (6 de maig). Vos esperem!

Programació cultural

25 novembre, 2022

En la web de l’Espai Joan Fuster pots consultar la programació cultural.

JoanFusterMapaDegradado_V

APRENDRE EN ALTRES CONTEXTOS