ESCOLES DE LA MAR 2021

Ja podeu vore les imatges de la jornada de rugbi de l’alumnat de 6é. Ho van passar genial!

PROJECTE “APRENEM AMB LA LLUM”

L’aula de 2 anys ha participat en el projecte de l’ajuntament de torrent “experiències pedagògiques: aprenem amb la llum”, a través del qual s’han adquirit diferents materials per treballar de manera sensorial els  diferents àmbits del currículum despertant l’interès i la motivació dels i les alumnes.

ACTUACIONS PLA DE TRANSICIÓ INFANTIL – PRIMÀRIA

L’alumnat de Infantil 5 anys ha desenvolupat al llarg d’aquests dies dos actuacions, dins el nostre Pla de Transició a l’Etapa d’Educació Primària amb les mestres especialistes d’Educació Física i d’Educació Musical. Han tingut la seua primera sessió de majors en aquestes àrees curriculars que tindran al llarg de la seua escolaritat obligatòria.

ENTREGA PREMIS CONCURS DEL LOGO

    Hui s’ha fet entrega dels premis del concurs de logo dels 50 anys del cole! Enhorabona als premiats. Bilal Mouridi (guanyador), Leyre Gallego (finalista) i Albina Planells (semifinalista).

PROJECTE “EXPERIMENTA AMB LA PINTURA”

  Dins el Projecte pedagògic “Experimentar amb la pintura” l’alumant de 1r i 2n de Primària ha après a planificar, elaborar i realitzar i una manifestació artística singular. Us deixem el resultat. Com podeu observar ha quedat molt bonic i otorga un canvi estètic a l’entorn de pati. Gran treball!