EL NOSTRE CENTRE

El CEIP VIRGEN DEL ROSARIO per nosaltres és un espai en constant creixement i evolució cap al desenvolupament integral de la nostra comunitat educativa . Torrent és el segon municipi segons el nombre d´habitants de la província de València. Està situat a 9 quilòmetres de la capital, a la comarca de L’Horta Sud. La nostra escola es localitza en un barri perifèric al NE de la població molt prop de centre històric de la localitat.

 

INFORMACIÓ BÁSICA: http://ceice.gva.es/es/web/centros-docentes/consulta-general?viewUrl162652993=/abc/i_guiadecentros/es/centro.asp&codi=46008698#   

El CEIP Virgen del Rosario té una antiguitat de cinquanta anys, però ha sigut reformat en diverses ocasions i compta amb un pati gran, i al seu voltant es disposen els dos edificis. L’edifici principal i més antic consta de quatre plantes: planta baixa i tres altures; i en ell es troben totes les dependències del centre i les aules de primària.  D’altra banda, l’edifici d’Educació Infantil es distribuïx en dos altures, excepte l’aula de dos anys que està situada en l’antiga sala de mestres, molt lluny dels espais de la seua etapa.                                                                                               Destacar el fet que el centre té pendents obres dins del Pla Edificant de la Conselleria d’Educació, a les quals es redistribuiran els espais del centre.

PORTES DEL CENTRE
Porta primària