Admissió nou alumnat curs 2023-24

Tota la informació per a les famílies que participen al procés de matriculació per al Curs 2023/24 la podeu trobar en aquestos enllaços:

Accés a la TELEMATRÍCULA

Normativa Admissió Conselleria d’Educació

Ajuntament de Catarroja 

Sistemes de verificació de l’identitat per fer el tràmit telemàtic

Presentació del nostre : PROJECTE D’ESCOLA

Vols conèixer la nostra escola? Pots vindre a una de les dues sessions que tenim programades:

Resultat VOTACIONS 11 d’abril

Amb una participació del 64,01% el resultat ha sigut 188 vots a favor i 202 vots en contra de la proposta de modificació de la jornada escolar.

Agraïm la participació de totes les famílies que han aportat el seu vot, la dedicació dels membres de la mesa de votacions i ,especialment, el treball i l’esforç de la Comissió Mixta del Temps Escolar.

Amb aquest resultat el percentatge de vots afirmatius en relació al nombre de vots possibles (609) ha estat del 30,87%. No s’arriba per tant al 55% mínim necessari per aprovar el canvi de jornada.

Publiquem ací, seguint les instruccions de la normativa, l’ANNEX IX, amb l’acta d’escrutini de la consulta a les famílies.

annex-IX-11-abr-2022

Cens DEFINITIU de famílies

Seguint les intruccions de l’ORDRE 9/2022, de 25 de febrer, i la RESOLUCIÓ de 28 de febrer de 2022, que regulen les condicions i el procediment de sol·licitud i d’autorització de modificació de la jornada escolar en els centres educatius d’Infantil i Primària, publiquem el CENS DEFINITIU DE FAMÍLIES AMB DRET A VOT per a les votacions del pròxim dia 11 d’abril. En ell han de figurar tots els pares, mares i tutors o tutores d’alumnat matriculat actualment en algun curs d’Infantil, 1r, 2n, 3r, 4t o 5é de Primària.

cens-votacions-jornada-escolar-2022-Full-1-1