Halloween comes to school

Hui l’escola ha celebrat Halloween d’una manera molt especial, amb un “escape room” que tenia com a escenari tota l’escola! Tant alumnes com mestres hem pogut passar un molt bon mati disfrutant de cada repte.

Cal agrair en especial a Joana per tot el treball i dedicació al projecte, però també a tota la resta de mestres i alumnat per la implicació aquestos dies per fer-ho possible.

Només desitjar-vos, Happy Halloween to everyone!

“Eggcubism” at Arts & Crafts

A la classe d’Arts and Crafts seguim treballant diferents artistes i diferents tècniques. Aquesta vegada treballem a la manera d’Enno De Kroon a la classe de 6é.
Treballem l’EGGCUBISM amb oures de cartró!!
Esteu atents que pròximament publicarem el resultat final!!!

Ja tenim ascensor!

Estem molt contents d’haver pogut inaugurar hui l’ascensor de l’escola. Ha sigut una llarga espera però ha valgut la pena!

“Minimundo”

En primer de Primària estem elaborant un “minimundo” en materials que tenim per casa.No sabem com es quedarà, perquè les nostres idees van sorgint a poc a poc.Així que a veure fins ón arribem.

La tardor a 1r Cicle

Els alumnes de primer i segon de Primària, hem elaborat el mural de la TARDOR , treballant integralment les tres llengües .

També hem elaborat un lapbook a Coneixement del Medi, per saber més i més de les plantes .

Les plantes a 1r i 2n

La classe de 1r i 2n hem estat comprovant al jardí i a l’hort de l’escola, la classificació de les plantes segons la tija , segons tenen o no flor i per últim si són arbres de fulla caduca o perenne. Ens ha paregut molt interessant!