Taller d’energies renovables

A la classe de 6é hem fet un taller d’energies renovables i gestió de residus que ens ha ajudat a coneixer moltes formes de cuidar el nostre planeta.

La Radio a 3r

La classe de 3r segueix innovant! Aquesta vegada han fet un programa de ràdio!

Taller d’escenografia

Hui hem tingut un taller d’escenografia amb Pilar. Ens ha ajudat molt en el disseny del nostre decorat. Moltes gràcies!!! Sempre és un plaer que vingues.

Vialdea

L’alumnat d’ Infantil i 1r Cicle hem anat d’excursió al parc educatiu infantil Vialdea. Ens ho hem passat molt bé conduint i jugant, també hem aprés moltes coses sobre la seguretat vial!

Dones Científiques

Al tercer cicle hem estat treballant aquest mes de març dones científiques que han realitzat grans descobriments. Ací sols hi ha una mostra. Però almenys fem un reconeixement a aquelles dones que han sigut importants en la història però que han estat oblidades pel fet de ser dones.

Visita al Club d’hípica Pataco

Hui tot l’alumnat del CEIP Jaume II el Just hem tingut el plaer de poder visitar el Club d’Hípica Pataco a Tavernes. Ens han fet una visita per totes les instal•lacions, cosa que ens ha agradat molt i ens ha deixat molt sorpresos! Hem vist on viuen tots els cavalls i hem pogut inclòs tocar-los. Hem conegut diferents espècies i qualitats de cadascun d’ells. També hem vist de què s’alimenten i com ho fan. En resum, una visita molt completa que ens ha ensenyat molt del món dels cavalls així com de l’esport de l’hípica.

Per acabar ens han deixat muntar i ha sigut una experiència per a repetir! Moltes gràcies per tot!!

Visita al riu Vaca

Dimecres, la classe de sisé férem una eixida al riu Vaca per plantar. Férem molta feina. Esperem vore prompte com creixen les plantes.

Taller de perruqueria i estètica

A la classe de sisé, hui, hem tingut un taller de maquillatge i perruqueria amb Mireia Santandreu. Continuem construint la nostra obra. Mil gràcies a Mireia. Sempre és un plaer que ens ajudes.