Benvinguts

Actualitat

Notícies i activitats en el dia a dia de l’escola.

  • PROJECTE R3
    El passat dijous 30 de maig, l’alumnat de 5é ha posat en pràctica el mètode científic mitjançant el projecte R3 (Rural, Remoto y Real) una iniciativa de la Universitat de Deusto en col·laboració amb la FECYT, el Ministeri de Ciència i Innovació i,  l’empresa LabsLand. Es tracta …

    Leer más

  • Eixida en bicicleta
    El dijous 6 de juny, l’alumnat del tercer cicle de primària va realitzar una eixida amb bicicleta pels voltants del poble, en concret, va visitar l’Ermita del Crist de la Jonquera, els arrossars i la platja de Xilxes, on van parar a esmorzar. L’ermita va ser la …

    Leer más

  • Exposició Art
    Des del divendres 31 de maig, tota la comunitat educativa pot gaudir de l’exposició de treballs manuals i pictòrics basada, majoritàriament, en l’obra de l’artista infantil Leonardo Rodríguez Pastrana, també conegut en xarxes com “Leonardo Paints“. Le seves obres es caracteritzen per ser d’una alegre abstracció que …

    Leer más

  • Viatge a Madrid
    Els passats 8, 9 i 10 de maig, els alumnes més majors de l’escola ens vam anar de viatge de final de curs a Madrid. El primer dia vam visitar el Parc Europa. Allí vam vore les recreacions dels monuments més importants: La Torre Eiffel, l’Atomium, la …

    Leer más

  • El nostre hort
    Aquests mesos hem estat treballant en el nostre hort. Cada setmana hem arrancat les males herbes, regat les nostres plantes i les hem guiat perquè el seu creixement siga l’adequat. Ja tenim a l’hort raves, faves i tomateres. Concretament aquesta setmana hem collit les tomaques cherry i …

    Leer más

  • Mas del Capellà
    Els dies 23 i 24 d’abril, l’alumnat de primer cicle de primària va realitzar una estada en el Mas del Capellà d’Olocau (València), on va conèixer les diferents activitats que es poden fer en un lloc d’aquestes característiques, en la natura, amb animals de granja, amb utensilis …

    Leer más



Benvinguda del nostre director

En nom de la comunitat educativa del C.E.I.P. LUIS VIVES de Xilxes, els done la benvinguda al nostre nou lloc web. L’Educació és un dret fonamental dels ciutadans i ciutadanes i imprescindible per a aconseguir les majors cotes d’igualtat, llibertat i benestar comú. L’Educació ha de servir perquè les persones aprenguem a viure amb esperit obert en un món plural, multicultural, de responsabilitat i de progrés.

El C.E.I.P. LUIS VIVES, pretén que l’Educació propicie una cultura que ens faça ser més persones, una formació que ens ajude a entendre’ns millor i que ens anime a assimilar els canvis que marquen les noves tecnologies i que la nova societat exigeix.

Posar en marxa un nou mitjà de comunicació dins d’un centre educatiu és sinònim d’il·lusió i ganes de fer. Si a més aquest mitjà està relacionat amb les noves tecnologies, posa de manifest la voluntat d’innovar. Així doncs, convençuts de la summa importància que té hui dia les noves tecnologies de la informació, de la necessitat de fer més accessible el centre i la seua labor educativa, tant per a aquelles persones que formen part de la nostra comunitat educativa, com per a les que desitgen conéixer-nos i prendre contacte amb el C.E.I.P. LUIS VIVES, a través d’aquest lloc, ens sentim molt orgullosos de llançar aquest portal, que esperem que servisca com a eina per a la informació i la gestió del centre, i, sobretot, per a la participació de totes i tots.

Una cordial salutació.

GERARD FORMENT LLUSAR
El director

Informació important

Enllaços permanents d’informació important que estarà sempre al seu abast.

Informació relativa al programa “Xarxa LLibres”, per la qual es regula el programa de reutilització, reposició i renovació de llibres de text i material curricular, a través de la creació i posada en funcionament de bancs de llibres de text i material curricular en els centres públics i privats concertats de la Comunitat Valenciana.
En aquest apartat trobaran tota la informació relativa al material escolar que els/les alumnes, per nivells i cursos, han de portar per a treball diari a l’aula per al proper curs 2023-24.
En aquest apartat trobaran tota la informació relativa als llistats de llibres de text que els/les alumnes, per nivells i cursos, utilitzaran al llarg del present curs 2023-24.

Preguntes freqüents

Tenen alguna pregunta? Responem a totes les preguntes que puguen resultar d’interés.

Equip directiu

La funció directiva és fonamental per a orientar, mobilitzar, dinamitzar i canalitzar les actuacions que s’articulen en el centre. Els Equips directius són les persones idònies per a actuar i motivar a la participació en aquests processos organitzatius i poden condicionar l’èxit en l’organització escolar. Una direcció competent és un factor important d’eficàcia escolar.

Lua Ferreres Aznar

CAP D´ESTUDIS / ESPECIALISTA EN LLENGUA EXTRANJERA

Especialista en l’Àrea de llengua estrangera (Inglés), forma part del claustre de professors del centre des del curs 2008/09. Membre de l’equip directiu.

Gerard Forment Llusar

DIRECTOR / ESPECIALISTA EN EDUCACIÓ FÍSICA

Especialista en l’Àrea d’Educació Física, forma part del claustre de professors del centre des del curs 2003/04. Membre de l’equip directiu.

Pilar Forner Bayarri

SECRETÀRIA / ESPECIALISTA EN EDUCACIÓ MUSICAL

Especialista en l’Àrea d’Educació Musical, forma part del claustre de professors del centre des del curs 2007/08. Membre de l’equip directiu.

Enllaços d´interés

Feu click en els logotips de baix per a accedir a algunes webs d’interés general.