BENVINGUDES I BENVINGUTS

ENTRADES

Dia dels xiquets i xiquetes hospitalitzats (13 de maig)

Per Sonia Esther Osa Rodriguez | 18 de maig de 2023

Hem celebrat el Dia dels Xiquets i Xiquetes hospitalitzats amb molts besos i una visita virtual per la planta de pediatria. Han vingut a visitar-nos l’alumnat de 2n de primària del CEIP Cervantes de Dénia. Els hem fet una visita virtual per la planta de pediatria des del Saló d’Actes de l’hospital, i han aprofitat … Llegir més

Art a l’aula hospitalària

Per Sonia Esther Osa Rodriguez | 22 de març de 2023

Ens agrada treballar l’art a l’aula hospitalària. Té molts beneficis per al nostre benestar personal, emocional i social. Jugar amb pintures de diferents colors i crear paisatges meravellosos, decorar pedres naturals, i moltes creacions que ens permet sentir-nos millor.

Falles

Per Sonia Esther Osa Rodriguez | 16 de març de 2023

Les falles ja han arribat i la nostra planta hem decorat. Amb rotllos de cartró i paper de seda hem fet coets de molts colors, i els hem penjat. També hem fet focs artificials amb els rotllos de cartró i pintura de diferents colors.

Dia de la Dona. 8 de març

Per Sonia Esther Osa Rodriguez | 9 de març de 2023

Des de l’aula hospitalària hem celebrat el Dia de la Dona homenatjant a les professionals de l’hospital. Els nostres alumnes han intervingut amb retoladors especials una vintena de fotos amb els rostres de les dones que s’ocupen del seu benestar: pediatres, infermeras, técnics de cures d’infermeria, nutricionistes i neteja. Els menors, en col·laboració amb els … Llegir més

Nadal a l’Aula Hospitalària

Per Sonia Esther Osa Rodriguez | 22 de desembre de 2022

Durant les últimes setmanes hem preparat el Nadal a la UPH. Amb arbres de Nadal, les portes de la nostra aula hem decorat. Els nostres companys i companyes del CEIP La Xara amb missatges d’ànim ens han felicitat, i amb ells un arbre hem confeccionat. Però a més, els nostres amics i amigues van vindre … Llegir més

HAPPY HALLOWEEN

Per Sonia Esther Osa Rodriguez | 26 d'octubre de 2022

Anunciem que halloween ja està ací. La nostra classe hem decorat amb bruixes, fantasmes, carabasses, …. No podien faltar les nostres màscares monstruoses. A més, hem pintat ratpenats per decorar les portes de la nostra aula.

LA TARDOR EN LA UPH

Per Sonia Esther Osa Rodriguez | 26 d'octubre de 2022

Durant el mes d’octubre hem treballat la tardor en la UPH. Hem guadit pintant i realitzant les nostres obres artístiques.

NOVA ADQUISICIÓ A L’UPH

Per Paula MartÍ Talens | 16 de maig de 2022

Estem contents/es d’anunciar-vos que la nostra Unitat Pedagògica Hospitalària disposa d’una nova taula de ping-pong, hui han vingut a portar-la i ja hem jugat les primeres partidetes, ha estat d’allò més divertit! Estem segurs de que aquest nou joc beneficiarà a l’alumnat hospitalitzat, així com a les seues famílies i personal sanitari per tal de … Llegir més

Schedule a Consultation Now!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec feugiat ultricies vulputate. Suspendisse quis lacinia erat, eu tincidunt ante.

About Us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In sem tortor, ac sagittis. Morbi mollis, neque sit amet convallis bibendum, leo purus commodo orci.

Address: 1865 Winchester Blvd., Campbell, CA

Phone: 1-408-915-7520

Email: themes@fastlinemedia.com

Our Services

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec feugiat ultricies vulputate. Suspendisse quis lacinia erat, eu tincidunt ante. Pellentesque aliquet feugiat tellus, et feugiat tortor porttitor vel. Nullam id scelerisque magna. Curabitur placerat sodales placerat. Nunc dignissim ac velit vel lobortis.

Find Us

Contact Us

Per favor ingressa el teu nom.
Per favor introdueix un missatge.