EMPRESA DE COMEDOR

MENÚ DE NOVIEMBRE

1
2

ORGANIZACIÓN DEL COMEDOR ESCOLAR

NUESTRO PERSONAL

NUESTROS MENÚS

Técnicas culinarias: plancha, vapor, papillote, horno, frituras al horno, cocción lenta, tradicional (cremas, sopas, guisos,...), salteados.

Cocina mediterránea y cocina casera.

PROGRAMACIÓN DE ACTIVIDADES DEL MES DE NOVIEMBRE

ACTIVIDADES DE OCTUBRE

Encargada de comedor: Cristina Moné Suñer

Si te apetece venir a comer un día, mandame un mensaje, indicándome la fecha.

Introduce tu nombre, por favor.
Escribe un mensaje, por favor.

INFANTIL

PRIMARIA

Avís de privacitat: Ús de cookies pròpies per a anàlisis de visites

Este lloc web utilitza cookies pròpies amb l'únic propòsit d'analitzar el trànsit i millorar l'experiència de l'usuari. Les cookies són xicotets arxius de text que s'emmagatzemen en el teu dispositiu quan visites el nostre lloc. No compartim esta informació amb tercers ni la utilitzem per a fins publicitaris.

Veure política de cookies