Professor del Joanot Martorell d’Erasmus+ a Atenes

El coordinador Erasmus i professor de Llengua Castellana i Literatura, Antonio Axels Sánchez, ha participat a principis de juliol en un curs a Atenes sobre creació de continguts per a professors mitjançant Intel·ligència Artificial. Esta formació s’emmarca dins del projecte Erasmus+ de l’IES Joanot Martorell d’Elx, que té la digitalització del centre com un dels seus pilars fonamentals.

Durant el curs, Antonio Axels Sánchez ha compartit experiències amb professors de diversos països com Irlanda, Croàcia, Alemanya, República Txeca i Portugal, així com d’altres regions d’Espanya, incloent-hi Càceres, Castelló i Dénia. El curs ha tingut com a objectius principals desenvolupar presentacions, imatges i lliçons en format àudio/vídeo utilitzant aplicacions de IA; millorar les habilitats de “ludificació” mitjançant la creació d’activitats visualment atractives; familiaritzar-se amb recursos de IA adequats per a educadors; elevar les habilitats creatives en multimèdia i fomentar la col·laboració en grups de treball i intercanviar millors pràctiques amb els participants.

A més de la formació, el docent ha tingut l’oportunitat de visitar importants monuments d’Atenes, com l’Acròpoli, l’Àgora antiga, el temple de Posidó i l’estadi Panatenaic, entre altres, enriquint així la seua experiència cultural.

La participació en este curs reforça el compromís de l’IES Joanot Martorell amb la innovació i l’excel·lència educativa, i demostra l’esforç continu dels seus docents per millorar l’ensenyament i l’aprenentatge en el centre.