El Joanot Martorell s’internacionalitza amb el Projecte Erasmus+

L’IES Joanot Martorell d’Elx ha sigut seleccionat com a beneficiari d’un projecte Erasmus+ que atorga una subvenció de 14 750 euros destinada a la formació de huit dels seus docents. Aquest projecte representa un pas important en el compromís de l’institut amb la millora contínua de la qualitat educativa i l’enriquiment de l’experiència d’aprenentatge dels seus estudiants.

El projecte Erasmus+ permetrà que huit professors del centre educatiu viatgen a diversos països europeus al llarg del curs acadèmic per a participar en cursos en anglés de capacitació especialitzada en àrees clau de l’educació. Aquests àmbits inclouen la convivència escolar, la integració de les Tecnologies de la Informació i Comunicació (TIC) a l’aula i la consciència mediambiental.

La formació es durà a terme en col·laboració amb institucions educatives líders a Europa, brindant als docents l’oportunitat d’adquirir noves perspectives pedagògiques i aprendre de les millors pràctiques en les seues respectives àrees d’especialització. Aquesta experiència d’aprenentatge enriquidora no sols beneficiarà als professors, sinó que també impactarà positivament en la qualitat de l’ensenyament que ofereixen als estudiants de l’IES Joanot Martorell.

L’acreditació i l’accés a projectes Erasmus+ són altament valorats en l’àmbit educatiu, ja que demostren el compromís d’una institució amb la qualitat, la internacionalització i el desenvolupament professional del seu personal docent. 

L’IES Joanot Martorell s’enorgulleix d’aquesta oportunitat i espera amb entusiasme els beneficis que aquesta experiència de formació internacional aportarà tant als seus docents com a la comunitat educativa en general.

Antonio Axels Sánchez
Coordinador Erasmus+ (dept. Llengua castellana i literatura)