Activitat “Aula neta”

Aquesta entrada és una contribució del nostre institut a la conscienciació sobre els ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible): ODS 12. Producció i consum responsable.

Aquesta iniciativa l’englobem dins del nostre Projecte Verd i té com objectiu desenvolupar hàbits d’ordre i neteja i millorar la convivència de l’aula i el treball col·laboratiu per a un fi comú.

Amb aquesta activitat es proposen accions que impulsen els valors de respecte i
cura del centre com a part fonamental de la seua formació, implicant així el
alumnat a mantindre un ambient de treball net i ordenat, agradable i
mediambientalment sostenible. L’activitat es desenvoluparà en conjunt amb el nostre personal de neteja. A més, aquesta activitat s’engloba en els Objectius de Desenvolupament Sostenible 2030, concretament el 12. Producció i consum responsable.

Quan començarà aquesta activitat?
A partir del dimarts 15 de febrer, en cadascuna de les aules hi haurà una plantilla mensual on el personal de neteja anirà registrant l’estat en què es troben les aules abans d’iniciar la seua tasca. Es portarà un registre diari i mensual de l’estat de l’aula. L’activitat finalitzarà el mes de juny.

Hi haurà recompensa a la classe més neta?
Al final de cada trimestre es revisaran les puntuacions obtingudes i hi haurà una recompensa a la classe més neta, consistent en un esmorzar amb temps extra d’esbarjo (un per trimestre).

A més, a les tres classes amb menor puntuació en neteja se’ls penalitzarà amb
una neteja de la seua aula en hora de tutoria.

A qui va dirigida aquesta activitat?
Aquesta activitat va dirigida a tots els grups del nostre centre.