INFORMACIÓ MENJADOR 2020/21

SERVICIO DE COMEDOR ESCOLAR CURSO 2020-2021 

Estimadas familias: 

Se inicia un nuevo curso escolar y el motivo de la presente es informarles de algunos aspectos relativos al servicio de comedor escolar. 

ALTAS/BAJAS. El medio para formalizar el alta durante el curso consiste en cumplimentar el formulario de google que figura en el apartado de comedor de la página web del centro. Y también en el siguiente enlace:

https://docs.google.com/forms/d/1YpFk9nFH6vZqjbPBy24h55PxnbC0_kHVqBgnx2dI7lU/viewform?edit_requested=true

El mismo procedimiento tendrán que seguir si durante el curso desean comunicar una baja. Los alumnos que se den de alta en el servicio se entenderá que siguen inscritos hasta comunicar su baja. 

El hecho de darse de alta en el servicio de comedor implica el uso del mismo los 5 días de la semana como comensal habitual.  Este curso no se podrá usar el servicio de comedor menos días en la categoría de comensal habitual.

DÍAS SUELTOS (comensal eventual):  se usará el método de compra de tickets a través del cajero de Sabadell. Se podrán comprar tickets sueltos o bonos de 5 tickets, que se podrán canjear en conserjería a las 9 de la mañana.

HORARIO. El horario de salida tanto en septiembre como en junio será a las 15h. Para el resto del curso, se podrá elegir entre las 15:30h o las 17h, dependiendo si se quedan o no a las actividades que organiza el comedor. Este horario se ha de cumplir, salvo excepciones justificadas, y comunicadas con antelación. 

FORMA DE PAGO. 

o Para los comensales habituales al comedor, los recibos se cobrarán en la primera quincena del mes mediante domiciliación bancaria, exceptuando la mensualidad de septiembre, que se cobrará en octubre cuando salga el listado definitivo de las becas.

o Para los comensales eventuales se pagarán los tickets en el cajero.

 

AUSENCIAS DEL COMEDOR. Sólo se devolverá el importe de los días ausentes a partir del tercer día consecutivo de ausencia  por motivos de enfermedad debidamente justificados. La justificación se entregará a la responsable del comedor durante los días posteriores a la misma. Dichas devoluciones se realizarán en el mes de junio por transferencia bancaria. 

BECAS. 

A día de hoy no tenemos el resultado definitivo de las becas, en cuanto salga mandaremos una nota informando de las minutas. No obstante, cabe recordar: 

o Los alumnos que finalmente no obtengan beca, deberán abonar los días que hayan hecho uso del comedor.

o Los alumnos becados tienen la obligación de hacer uso del comedor de octubre a mayo. 

o Los comensales habituales no becados, tendrán una cuota de 4.25 €/día y deberán quedarse los 5 días de la semana.

o Los tickets para días sueltos también tienen un coste de 4,25€/ dia.

 

  • PROTOCOLO COVID: 

Para respetar las medidas de seguridad e higiene, los alumnos de infantil y de 1° Primaria comerán en sus respectivas clases. El resto de cursos comerán en el comedor en dos turnos: de 2° a 4° en el primer turno, y 5° y 6°, en el segundo turno. Todos los comensales tendrán su sitio fijo durante todo el curso, y se respetará la distancia de seguridad entre los diferentes grupos de convivencia. La mascarilla será obligatoria en todo momento, excepto cuando estén comiendo, que deberán guardarla en una bolsita que llevarán colgada en el cuello, la cual será facilitada por el centro.. En el momento finalicen de comer, se volverán a poner las mascarillas. El lavado de manos se realizará antes y después de comer. También podrán hacer uso de gel hidroalcohólico.

 

ATENCIÓN A FAMILIAS: E-mail de contacto:ceipamcom@gmail.com

La atención será, prioritariamente, de forma telemática, con cita previa, siempre que sea posible. Si fuera necesaria la atención presencial, se hará con cita previa.

 

 

Septiembre y junio

De octubre a mayo

Sergio Luis Cortés 

  Jueves de 14-15h                               

    Jueves de 16-17h 

Raquel Alarcón Villena

 

Viernes de 14-15h

 

Viernes de 16-17h

Manoli Sepulcre Vicente 

De lunes a viernes de 13.30 a 13.45

De lunes a viernes de 17 a 17.30

 

Sin más por mi parte, reciban un cordial saludo. 

   Raquel Alarcón Villena                       RESPONSABLE DEL COMEDOR 

SERVEI DE MENJADOR ESCOLAR CURS 2020-2021 

Estimades famílies: 

S’inicia un nou curs escolar i el motiu de la present és informar-los d’alguns aspectes relatius al servei de menjador escolar. 

ALTES/BAIXES. El mitjà per a formalitzar l’alta durant el curs consisteix a emplenar el formulari de google que està al apartat de menjador de la pàgina web del centre. I també al següent enllaç:

https://docs.google.com/forms/d/1YpFk9nFH6vZqjbPBy24h55PxnbC0_kHVqBgnx2dI7lU/viewform?edit_requested=true

El mateix procediment hauran de seguir si durant el curs desitgen comunicar una baixa. Els alumnes que es donen d’alta en el servei s’entendrà que segueixen inscrits fins a comunicar la seua baixa. 

El fet de donar-se d’alta al servei de menjador implica el seu ús del mateix els 5 dies de la setmana com a comensal habitual. Aquest curs no es podrà fer ús el servei de menjador menys de 5 dies setmanals en la categoria de comensal habitual.

DIES SOLTS: (comensal eventual):  es farà ús del servei de compra de tickets a través del caixer del banc Sabadell. Es podrà comprar tickets solts o bonos de 5 tickets, que es podrà comprar en consergeria a les 9 del matí. 

HORARI. L’horari d’eixida tant a setembre com a juny serà a les 15h. Per a la resta del curs, es podrà triar entre les 15:30h o les 17h, depenent si es queden o no a les activitats que organitza el menjador. Aquest horari s’ha de complir, excepte excepcions justificades, i comunicades amb antelació. 

FORMA DE PAGAMENT. 

o Per als comensals habituals al menjador, els rebuts es passaran al cobrament la primera quinzena del mes per mitjà de domiciliació bancària, exceptuant la mensualitat de setembre, que es cobrarà a octubre quan isca el llistat definitiu de les beques. 

o Per als comensals que es queden dies solts, els tickets es compraran al caixer del banc i tindran un coste 4,25€/dia.

ABSÈNCIES DEL MENJADOR. Només es tornarà l’import de les absències quan siga per motius de malaltia degudament justificats. I es tornarà l’import a partir del tercer dia d’absència. Aquesta justificació s’entregarà a la responsable del menjador durant el curs escolar, durant els dies posteriors a aquest. Les devolucions es realitzaran en el mes de juny per transferència bancària. 

BEQUES. A hores d’ara no tenim el resultat definitiu de les beques, quan isca enviarem una nota informant de les minutes. No obstant això, cal recordar: 

o Els alumnes que finalment no obtinguen beca, hauran d’abonar els dies que hagen fet ús del 

menjador. 

o Els alumnes becats tenen l’obligació de fer ús del menjador d’octubre a maig. 

o Els comensals habituals no becats, tindran una quota de 4.25 €/dia i hauran de quedar-se els cinc dies de la setmana. 

o Els tickets per a dies solts també tenen un coste de 4,25€/ dia.

 

  • PROTOCOLO COVID: 

Per a respetar les mesures de seguretat i higiene, els alumnes de infantil i de 1er Primària menjaran a les seues aules. La resta de cursos dinaran al menjador en dos torns: de 2n a 4t al primer torn,  i 5é i 6é,  al segon torn. Tots els comensals tindran el seu lloc fixe durant tot el curs, i es respetarà la distància de seguretat entre els diferents grups de convivència. La mascareta serà obligatòria en tot moment, excepte quan estiguen menjant, que hauran de guardarla a una boseta que duran penjada al coll, la qual serà facilitada pel centre. En el moment acaben de dinar, es tornaran a posar les mascaretes. El rentat de mans es realitzarà abans i després de dinar. També podran fer ús del gel hidroalcohòlic.

 

ATENCIÓ A FAMÍLIES: E-mail de contacte: ceipamcom@gmail.com

L’atenció serà, prioritàriament, de forma telemàtica, amb cita prèvia, sempre que siga possible. Si fora necessària l’atenció presencial, es farà amb cita prèvia.

 

 

Setembre i Juny

De octubre a maig

Sergio Luis Cortés 

  Dijous de 14-15h                               

    Dijous de 16-17h 

Raquel Alarcón Villena

 

Divendres de 14-15h

 

Divendres de 16-17h

Manoli Sepulcre Vicente 

De dilluns a divendres de 13.30 a 13.45

De dilluns a divendres de 17 a 17.30

 

Sense més a dir per la meua part, rebeu una cordial salutació.

   Raquel Alarcón Villena                       RESPONSABLE DEL MENJADOR