Beques

PUNTUACIÓN PROVISIONAL DE LAS AYUDAS DE COMEDOR Y TRANSPORTE

RECLAMACIONES Y DUDAS: las dudas y reclamaciones se atenderán TELEFÓNICAMENTE en el siguiente horario y plazo

HORARIO: de 12:30 a 13:00 telefónicamente

PLAZO: del 10 al 20 de septiembre

En el apartado COMEDOR de esta web podéis consultar los importes según la puntuación obtenida. Podéis verlos pinchando AQUÍ

OS AGRADECEMOS QUE RESPETÉIS LOS HORARIOS ESTABLECIDOS. FUERA DE ESTOS HORARIOS NO SE PODRÁN ATENDER LAS RECLAMACIONES Y DUDAS DE AYUDAS DE COMEDOR.

Podéis ver aquí los listados con las puntuaciones

doc03793420240906102143

Podéis descargar los listados pinchando AQUÍ

AJUDES DE MENJADOR I TRANSPORT PER AL CURS 24-25

Ja podeu sol·licitar les ajudes de menjador i transport per al pròxim curs. ##Ací podeu consultar com fer-ho i els terminis.

Si el curs passat la vau sol·licitar, heu d’accedir a la vostra WEB família i descarregar l’ESBORRANY . Una vegada descarregat ho imprimiu, ho reviseu i, si és correcte, ho firmeu TOTS DOS PROGENITORS i ho presenteu en la secretaria del centre en els horaris establits per a la tramitació de les ajudes. Si hi ha algun hi ha alguna circumstància que haja canviat podeu modificar l’esborrany i presentar-lo, acreditant el canvi amb la documentació necessària (veure més a baix). Si teniu problemes per a descarregar-ho i imprimir-ho haureu de demanar-ho en secretaria en els horaris establits per a la tramitació de les ajudes.

Si el curs passat no vau sol·licitar ajuda heu de presentar una SOL·LICITUD NOVA podeu descarregar l’imprés punxant ##ACÍ o demanant-la a les conserge en l’edifici principal (primària).

Per a les ajudes de transport heu de procedir de la mateixa forma: bé a través d’esborrany o bé a través de SOL·LICITUD NOVA. L’imprés per a noves sol·licituds de transport podeu descarregar-lo punxant ##ACÍ

HORARIS I TERMINIS

DATA LÍMIT DE PRESENTACIÓ: fins al 10 de juliol

DIES I HORARI: només DILLUNS,DIMARTS I DIMECRES de 10.00 a 11:00h

DOCUMENTACIÓ QUE HEU DE PRESENTAR

DOCUMENTACIÓ PER A AJUDES DE MENJADOR NOVES

Documentacion-ayudas-comedor

Pots descarregar el document punxant ##ací

DOCUMENTACIÓ PER A AJUDES DE TRANSPORT NOVES

Documentacion-ayudas-transporte

Pots descarregar el document punxant ##ací