Beques

AJUDES DE MENJADOR I TRANSPORT PER AL CURS 24-25

Ja podeu sol·licitar les ajudes de menjador i transport per al pròxim curs. Ací podeu consultar com fer-ho i els terminis.

Si el curs passat la vau sol·licitar, heu d’accedir a la vostra WEB família i descarregar l’ESBORRANY . Una vegada descarregat ho imprimiu, ho reviseu i, si és correcte, ho firmeu TOTS DOS PROGENITORS i ho presenteu en la secretaria del centre en els horaris establits per a la tramitació de les ajudes. Si hi ha algun hi ha alguna circumstància que haja canviat podeu modificar l’esborrany i presentar-lo, acreditant el canvi amb la documentació necessària (veure més a baix). Si teniu problemes per a descarregar-ho i imprimir-ho haureu de demanar-ho en secretaria en els horaris establits per a la tramitació de les ajudes.

Si el curs passat no vau sol·licitar ajuda heu de presentar una SOL·LICITUD NOVA podeu descarregar l’imprés punxant ACÍ o demanant-la a les conserge en l’edifici principal (primària).

Per a les ajudes de transport heu de procedir de la mateixa forma: bé a través d’esborrany o bé a través de SOL·LICITUD NOVA. L’imprés per a noves sol·licituds de transport podeu descarregar-lo punxant ACÍ

HORARIS I TERMINIS

DATA LÍMIT DE PRESENTACIÓ: fins al 10 de juliol

DIES I HORARI: només DILLUNS,DIMARTS I DIMECRES de 10.00 a 11:00h

DOCUMENTACIÓ QUE HEU DE PRESENTAR

DOCUMENTACIÓ PER A AJUDES DE MENJADOR NOVES

Documentacion-ayudas-comedor

Pots descarregar el document punxant ací

DOCUMENTACIÓ PER A AJUDES DE TRANSPORT NOVES

Documentacion-ayudas-transporte

Pots descarregar el document punxant ací

PUNTUACIÓN PROVISIONAL DE LAS AYUDAS DE COMEDOR Y TRANSPORTE

RECLAMACIONES Y DUDAS:

HORARIO:

OS AGRADECEMOS QUE RESPETÉIS LOS HORARIOS ESTABLECIDOS. FUERA DE ESTOS HORARIOS NO SE PODRÁN ATENDER LAS RECLAMACIONES Y DUDAS DE AYUDAS DE COMEDOR.

PLAZO: