Menu enero

 

 

El menjador escolar és un servici que el centre oferei a les famílies de forma voluntària. El nostre objectiu és que el menjador siga un servei formatiu i educatiu en l’alimentació, en la higiene i en la conducta del temps lliure.

L’empresa amb la qual treballem, TAMAR, és una empresa amb més de 30 anys  d’experiència en la gestió de comedors escolars.

 

 És una empresa que compta amb diferents certificats que avalen la qualitat

dels menús que oferim. Són menús sans, equilibrats i saludables que aporten la quantitat suficient i necessària de cada nutrient per a un correctedesenvolupament.

 

Per tal de cobrir les necessitats del nostre alumnat disposem de diversostipus de menús especials (colesterol, al.lèrgies, intoleràncies…) 

 

El centre disposa de dos menjadors diferenciats: uno exclusivament per a l’alumnat d’Educació Infantil i l’altre per a Educació Primària.

 

  
MENJADOR D’EDUCACIÓ INFANTIL   MENJADOR D’EDUCACIÓ PRIMÀRIA

 

 

Les monitores que atenen els xiquets

potencien la  creació d’hàbits adequats

d’higiene i hàbits  alimentaris

saludables.Compten amb experiència

personal a més d’una actualització 

constant mitjançnt cursos especialitzats

en atenció de menjador. Les famílies han de

tindre plena confiança ja que elles coneixen

als seus fills i saben com ajudar-los a

menjar de tot.

A més d’ajudar-los durant els menjars,

desenvolupen activitats lúdiques i  en el

temps lliure del que disposen (abans i després de dinar). Les activitats lúdiques i manualitats com Carnestoltes, Pasqua, etc., mantenen a l’alumnat ocupat i així any rere any, el comportament va millorant. 

Després de dinar, les monitores s’encarreguen de fer

activitats de relaxació i cuidenals més menuts durant

la becaeta que fan abans d’entrar a classe per les

vesprades.

 
   
   

  

Encara així, són moltes les hores que estan al menjador i el cansanci pot provocar alguns problemes de convivència, és per això que tenim un RRI de menjador. En cas d’incompliment de les normes, qualsevol alumne podrè ser privat del servici de menjador, ja que aquest no és obligatori. (S’entregarà una còpia a l’alumne). 

 

FUNCIONAMENT:

 

 CURS 2018 – 2019El servici començarà el dijous 10 de setembre de 2018

                                                i finalitzarà el dimarts  20 de juny de 2019.

 

 HORARI:

 

DILLUNS: DE 13:15 A 15:15 h.

DIMARTS, DIMECRES I DIJOUS: 12:30 A 15:15 h.

DIVENDRES:13:15 A 15 h.

 

Des de setembre a juny, el centre oferta el Servei de Menjador per a tot l’alumnat de l’escola. Els interessats han de comunicar-ho a la secretaria del centre i  omplir el full d´inscripció al menjador escolar que podeu descarregar des de aquesta mateixa pàgina.

Per al seu funcionament disposem de personal especialitzat format per una coordinadora, una cuinera i una pinxe i deu cuidadores.

Mensualment es remet informació a les famílies dels menús, així com diàriament en cas d’haver incidències.

 

 

PER A UN BON FUNCIONAMENT CAL:

 

  • Actualitzar els telèfons i avisar a la major brevetat possible si es canvia de número.
  • Les families han d’informar als xiquets dels dies que es queden al menjador , ja que encara es que fan llistats de l’alumnat fixe i eventual diàriament i es comunica als tutors, s’eviten els problemes d’ansietat que genera en el xiquet el fet de què no vinga la famiília a arreplegar-lo.
  • Emplenar la fitxa del menjador a principi de curs anotant els problemes que puguen presentar els xiquets (al.lèrgies, intoleràncies, colessterol…)
  • Administració de medicaments: Portar justificant del metge en què s’indique la dosis, l’horari i la necessitat d’administar un medicament i emplenar la corresponent autorització familiar per escrit.
  • L’alumnat d’Infantil de 3 i 4 anys han de deixar en el menjador una muda marcada amb el seu nom
  • L’alumnat d’Infantil 5 anys i de tot el de Primària han de portar una bossseta d’aseo personal per a iniciar-se en la higiene personal i en la neteja de les dents.
  • Els DIVENDRES l’alumnat es por arreplegar de 14:30 a les 15:00 h. En cas que es necessite replegar a una alumne abans de les 14:30, s’ ha de signar l´eixida del centre. En cas de retard s’ha d’avisar per telèfon. L’alumnat pot anar a soles a casa sempre que la familia haja signat l’autorització.
  • L’alumnat que fa ús habitual del servici de menjador (becat i no becat)  ha d’avisar si un alumne no va assistir al centre per enfermetat abans de les 9:30 h. del matí.

     

IMPORTANT:

  • Contractar l’asseguraça escolar a través de l’AMPA.
  • Quan la Conselleria publique el llistat de l’alumnat becat, la familia s’ha de posar en contacte amb l’encarregada del menjador per a regular el pagament.

 

 

PAGAMENTS I PREUS

 

Els preus aprovats pel Consell Escolar per al present curs són els següents:

 

      Comensals …………………..  4’25 €. per dia.

 

 

 L´alumnat eventural funcionarà amb tickets. Podran adquirir el bono de 4 tickets realitzant l´ingrés de 17 € en l´entitat bancària de Bankia.

Una vegada realtizat el pagament es replegaran els 4 tickets en el menjador escolar. El ticket es depositarà el dia que vaja a fer-se ús del menjador escolar en la bústica de la porta del menjador a les 9:00 hores.

L´entitat bancària és  BANKIA i el número de compte on s’ ha de fer l´ingrés és el següent:

 

                        L’entitat bancària és BANKIA ES 28 2038 5750 87 6000017306

 

* Per als ALUMNES NO BECATS i sempre que avisen abans de les 9:30 del matí, se’ls tornarà l’ import corresponent al preu de la minuta, 3 euros, quedant 1’25 € per al pagament del servei de monitors/es.

Les devolucions es realitzaran el més següent via bancària, per  transferència, per això es precís disposar del número de compte amb IBAN.

 En cas de malaltia avisar a l’escola si no va a fer ús del servei de menjador abans de les 9.30h.

 

EIXIDES I EXCURSIONS: Per als dies d’excursions el menjador prepara un dinar tipus «picnic» per a l’alumnat fixe de menjador o per a l’eventual que es quede sempre eixe dia de la setmana. El dinar tipus «picnic» está compost per 2 entrepans, una fruïta, un suc i unes galetes. Si una familia no vol fer ús del menjador el dia de l’eixida ha d’avisar al menjador amb 2 dies d’antelació.