Esmorçar saludables

 

Fa un any els membres de La Vall de la Casella, Coop.V. li varem plantejar a l'Ajt. d'Alzira fer uns tallers i unes activitats relacionades amb el camp i l'agroecologia, dirigides fonamentalment a les i els escolars alzirenys/es, per tal de contribuir a millorar els seus hàbits cap a una alimentació de major qualitat i més saludable per a tot@s, que conegueren i donaren a conèixer la importància de l'agricultura a la nostra comarca, el perquè cal comprar el menjar local o els avantatges per al medi ambient i la salut de l'agricultura ecològica.

Aquest divendres, 29 de març, han inaugurat aquesta xicoteta campanya al CEIP TIRANT LO BLANC, amb els alumnes de 4t i 5é, i posteriorment amb els de 1r i 2n.

Els nens i nenes han eixit entusiasmats amb la seua especial tasta matinal d'aliments. I com tota ajuda als tallers és benvinguda i de tot s'aprèn, en aquesta ocasió, a més del nostre personal de la Coope, Eva, Santi i Guillem, divers@s mestres del CEIP Tirant Lo Blanc i la seva cuinera, han estat donant un cop de mà en la coordinació i execució del Taller. Fins i tot, avui, en ser el primer Taller, el Sr. alcalde, Diego Gómez, i el regidor de Medi Ambient Pep Carreres (regidoria que ha subvencionat aquests tallers, donada la seva component d'educació ambiental), també han estat presents, gaudint de l'alegria de nenes i nens, i de les explicacions que els hem fet, tot amenitzat, creiem, pels bons trossets del pa d'oliva, d'espelta integral o de civada amb tomaqueta i oli de la comarca dels Serrans i del Vinalopó, i aquest suc taronges tan proper al nostre emblemàtic Parc Natural.