PEAF 2023

Natació 3r:
Durant la setmana del 20 al 24 de març, l'alumnat de tercer, hem anat a gaudir d'unes sessions de natació a la piscina Emilio Fabregat del Grau de Castelló amb l'objectiu de perdre la por i millorar en les nostres tècniques de nadar.
  • Gaetà
Atletisme:
Els xiquets i xiquetes de quart i cinqué vam gaudir d'un dia especial en les pistes d'atletisme Gaetà Huguet, on vam participar de diferents disciplines.

Dia de l'esport:
El 4 d'abril tota l'escola ha gaudit simultàneament d'unes activitats esportives que ens han preparat els nostres alumnes de sisé. Hem convertit el pati de l'escola en un complexe multiesportiu on tots i totes hem pogut còrrer, saltar i passar-ho molt bé jugant junts.
Waterpolo:
Els dies 17, 19 i 20 d'abril els xiquets i xiquetes de sisé hem conegut un esport molt interessant com és el waterpolo. Ens hem arrimat a la piscina Emilio Fabregat del Grau de Castelló per practicar aquest esport tant divertit i a la vegada tan cansat amb l'aigua.
Jocs tradicionals:
L'alumnat de tercer i quart hem gaudit d'un matí al parc del segon molí, coneixent els jocs tradicionals que es practicaven a Castelló quan els nostres avis i àvies eren petits.
Jocs populars:
La classe de cinqué ha participat d'una trobada amb totes les escoles de Castelló al parc Ribalta per tal de gaudir jugant als jocs populars igual que ho feien els nostres avis i àvies.