Projecte “La localitat” de Infantil

Al llarg d’aquest segon trimestre l’alumnat del cicle d’infantil ha estat treballant un projecte al voltant de LA LOCALITAT de la nostra escola. Algunes de les activitats que s’han dut a terme han sigut: 

  • Representació de la localitat de L’Eliana amb materials reciclats en el passadís del cicle: es poden veure arbres, cotxes, cases i edificis emblemàtics del poble com l’Ajuntament, l’esglèsia o l’ermita. 
  • “ELIANADA infantil”. Jornada que tractà d‘apropar el coneixement de la localitat a l’alumnat d’infantil a partir del seguiment d’un itinerari on hi havien marcades 9 parades emblemàtiques. En cada parada, tot l’alumnat dividit en 3 grups i amb l’ajuda de les mestres i alguns familiars, tenien que descodificar uns códis QR per conèixer algún aspecte interessant del lloc i, respondre una pregunta sobre el mateix per tal d’aconseguir un cromo i pegar-lo a l’album elaborat per l’equip docent d’infantil per a aquesta Elianada. A l’arribada a l’escola amb l’àlbum complet, pugueren gaudir d’una grata sorpresa! 

  • Visita al Centre de día Moncalet. Mentre l’alumnat de 3 i 4 anys gaudiren esmorzant i jugant en el parc, els més majors del cicle d’infantil, visitaren el Centre de día Moncalet, on pugueren veure la preciosa falla que havíen elaborat amb material reciclat. Després, majors i menuts gaudiren fent junts una activitat plástica que ens havíen preparat. Va ser una jornada tendra i enrequidora per a grans i menuts. Fins i tot, ens regalaren un parell de ninots de la seua falla!