BEQUES DE MENJADOR PER AL CURS 2021 – 2022

AJUDES DE MENJADOR ESCOLAR CURS 2021-2022 (Fins al 15 de juliol de 2021)

Hi ha dos formes de sol·licitar aquestes ajudes:

  • 1. Sol·licitar l’esborrany al Centre o Imprimir-lo des de WEB família 2.0 i si esteu conformes, signar-lo i presentar-lo a la Secretaria del centre sense necessitat de presentar documentació (Aquesta modalitat només la podran fer les famílies que demanaren l’ajuda al curs actual, 2020-2021). Si no esteu conformes amb les dades que ficàreu cal assenyalar la circumstància

que canvia en l’Apartat G de l’esborrany i aportar nova documentació justificativa.

  • 2. Complimentant una nova sol·licitud : El podran fer les famílies que NO ho sol·licitaren el curs 2020-2021 o que tinguen que fer-ho per un nou fill, encara que la resta de germans es poden confirmar amb l’esborrany.

DOCUMENTACIÓ QUE S’HA D’ADJUNTAR A LA SOL·LICITUD:
– Fotocòpia del NIF/NIE del sol·licitant i del conjugue.
– En caso d’aportar PASSAPORT, aquest ha d’anar acompanyat d’un informe dels serveis socials en el qual conste la situació econòmica familiar.
– Fotocopia del llibre de Família per a justificar el nombre de membres de la unitat familiar.
– Las famílies monoparentals afegiran a la documentació el carnet de família monoparental; en cas de no tindre’l, aportaran un certificat de convivència expedit per l’ajuntament i la sentència judicial o conveni regulador on conste l’obligació legal (del sol·licitant) de pagar la pensió alimentària i el règim de convivència de la descendència, o el certificat de defunció, o el llibre de família si és pare/mare fadrí/na, segons el cas.
– Altra documentació que justifique les circumstàncies familiars especials.

Les instruccions i especificacions completes dels criteris d’adjudicació que regulen la convocatòria les trobareu a la pàgina web de Conselleria d’educació:
http://www.ceice.gva.es/ va /web/centros-docentes/comedor/transporte

· Els dies i hores per a presentar l’esborrany a Secretaria serà exclusivament el següent:
* Del 28 de juny al 15 de juliol de 2021
* De dilluns a dimecres de 12’30 a 14’00 hores.

L’Eliana, 17 de juny de 2021

La Direcció