XXXVIII SETMANA CULTURAL MH

Durant la setmana cultural vam fer moltíssimes activitats.

Vam començar amb l’ofrena a Miguel Hernández i amb la lectura del poema “El corazón es agua”, recitat per l’alumnat de segon. Després vam tindre dues fantàstiques obres de la mà de Faula teatre, les quals ens van fer passar una bona estona alhora que ens van transmetre valors socials molt importants.

A l’hort, vam recollir els encisams tan grans i preciosos que, temps enrere, havíem plantat i, el divendres, vam disfrutar moltíssim amb el dia de jocs al poliesportiu.

Els últims tres dies van començar amb molta energia. Vam fer un taller de pa, que a banda de ser molt interessant, estava boníssim! I després, vam fer un taller de pintura creativa amb cossiols.

El penúltim dia vam celebrar el dia de l’esport amb la col·laboració d’A3 Danza, vam fer un “Break out” i vam acabar la manualitat del pollet.

I el dimecres va arribar l’activitat que tant estàvem esperant: la fireta organitzada per l’alumnat de 5é i 6é, amb la col·laboració de l’empresa de menjador “Serunion”. Hi havia moltíssims tallers diferents i vam disfrutar moltíssim! Després, havíem d’anar a fer una ruteta al riu i a menjar-nos la mona al parc dels tubs, però el temps no ens ho va permetre. Tot i això, vam tindre tants tallers a la fireta, que va ser una fantàstica manera d’acomiadar el segon trimestre!

Ací vos deixem els enllaços al Facebook perquè pugueu veure els vídeos i fotos.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0bwq5JDJAfeqX3QSmw74Hsup2WWD6PmdCQGaaYV88dRmP13wA685zY9NfkY5K7fg1l&id=100088662188890&sfnsn=scwspwa

https://www.facebook.com/share/v/uk3NgwXjYhvkaNBJ/

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid027it3awNV9B3PpNiA3YkD8emh4pkU2WVnUroYwRC7bD8N1ZLBC8p4fpwd9MCcSYJul&id=100088662188890&sfnsn=mo

https://www.facebook.com/share/v/M8PU2dzQ82goRHJ7/

https://www.facebook.com/share/v/7i4BfrXBPnsiSZb6/