Activitats del 3r cicle

manualidad Navidad 3

 

MANUALIDAD DE NAVIDAD

 

SOCIALES 6A

 

Estimadas familias, la pasada semana los alumnos y alumnas de 6ó A en el área de Sociales hicieron una exposición por equipos del trabajo «Paisajes de costa e interior». La exposición estuvo genial, de hecho, supieron interactuar i darse el turno de palabra durante las diferentes intervenciones.

¡¡¡Enhorabuena!!!

 

tongue twisters

 

TONGUE TWISTERS

Hola a tots i totes! A sisé hem estat realitzant vídeos amb diferents «tongue twisters«, us deixem els últims dos vídeos. Vegeu l’evolució? És sorprenent el domini que han adquirit!

Enhorabona a totes i tots! Heu fet un gran treball!

 

 

 

Your teacher will miss you next year  ❤️

XOXO

Circuits 6é

L’alumnat de 6é també ha fet este projecte de cases sostenibles mentre treballaven l’electricitat i els diferents tipus d’energia.

S’ho han passat molt bé i els han quedat molt eco-espectaculars!

 

circuitos

 

Els xiquets i xiquetes de 5é han estat treballant l’electricitat i han fet amb les famílies estos circuits tan originals

(i molts, sostenibles)! Esperem que us agraden.

 

 

Arts and crafts

 

Hola a tots i totes!

Aprofitant que hui, 20 de febrer, és el dia del gat, volem compartir amb vosaltres aquest treball que realitzà el nostre alumnat de cinqué i sisé a l’àrea d’Arts and crafts.

Esperem que vos agrade tant com a nosaltres.

Tongue twister

 

Hello hello!

A desembre, els alumnes de 6A i 6B van practicar un tongue twister com a challenge a la classe d’anglés.

Vos deixem el resultat en aquestos vídeos tan divertits, tots i totes ho van fer fenomenal!

 

 

I esteu atents a gener, quin repte proposarem?

SURPRISE SURPRISE!!

Hemisferic

27 de novembre de 2019

Durant el dia d’avui, els i les alumnes de tercer cicle han realitzat una eixida a València.

Primer, a l’hemisfèric, han visualitzat la pel·lícula Planet power en 3D. Aquesta pel·lícula tracta de l’energia del planeta i conta la història de l’electricitat i el seu paper en la vida moderna.

Per a acabar, el Gulliver és el lloc ideal per a passar-ho genial! Mireu les fotos i vídeos wink

 

 

 

 

Salida escolar «Les rodanes» Villamarchante

 

El dia…… l’alumnat de tercer cicle va anar a les rodanes………

 

circuitos

 

 

 

 

graduacion

18 de juny de 2019

Benvolgudes famílies, ahir va ser una vesprada molt especial, els alumnes de 6é es van graduar. Acaben la seua formació a l’escola per començar una nova etapa de la seua vida a l’institut. L’acte que es va realitzar amb els alumnes, familiars i mestres, va ser molt emotiu. Ja ho van dir els tutors dels tres sisés i el director, però voldríem remarcar que tots els mestres hem gaudit molt dels nostres alumnes (de les risses, eixides, treballs i activitats que hem realitzat al llarg d’aquestos 9 anys) i volem desitjar-vos el millor del millor. Recordeu que sempre sereu benvinguts al CEIP Lluís Vives de Benaguasil. Estem molt orgullosos de vosaltres i sempre vos durem al cor.

 

Robótica

29 de maig de 2019

En 5é continuem amb el projecte de robòtica, construint màquines amb Edison V2.0, Edcreate (kit de peces Lego) i amb el Starter Set for micro:bit de Fischertechnik.

 

fin de curso

24 de maig de 2019

Ahir després de celebrar el cumple d’Adrián i Natàlia, no pararen de ballar a la discomòbil, aquests xiquets i xiquetes tenen molta marxa.

Hui han tingut un poquet de pluja, però no ha fet que pararen de passar-ho bé, després de desdejunar han practicat tir a l’arc, han fet un taller i després de dinar arribava el gran moment, pujar al bus per tornar a casa!!

Esperem que vos conten totes les anècdotes i aventures que han fet aquestos dies!!

 

 

fin de curso

23 de maig de 2019

Hui els i les alumnes han gaudit d’un dia ple d’emoció i aventura!



Han fet piragüisme al pantà de Benaixeve en un entorn natural de pel·lícula, després han fet una ruta de senderisme, els monitors han explicat com orientar-se a la muntanya i han fet jocs per practicar. Per les fotos que ens han fet arribar, vegem que ho han passat d’allò més bé.

A més, han celebrat l’aniversari de Natàlia i d’Adrián. Moltes felicitats als dos!



Aquesta nit tenen la discomòbildemà vos ensenyarem les fotos!!

 

fin de curso

22 de maig de 2019



Voleu saber com ha anat el dia d’avui?



Després de deixar les nostres habitacions hem fet moltes activitats, ja que hui hem tingut un dia de sol genial.



Mireu totes les fotos que ens han fet i veureu que estem fets uns aventurers i aventureres!

fin de curso

21 de maig de 2019

Hui els alumnes de cinqué i sisé han començat la seua aventura de fi de curs!

Durant el primer dia han fet moltes coses, han conegut l’entorn i la història de Benaixeve i com es va crear el pantà.

A la vesprada han fet escalada i eurobungy, ja que les condicions meteorològiques no han acompanyat molt.

Ací vos deixem algunes fotos que ens han fet arribar, encara que la cobertura allí no és molt bona i és probable que no tinguem totes les fotos que els mestres ens han enviat. De tota forma al llarg d’aquestos dies anirem penjant més fotos.

Per les caretes que veiem estan passant-ho d’allò més bé!!

 

Excursión a Valencia

10 d’abril de 2019

Avui els alumnes de sisè han visitat el museu d’història de València i un refugi de la guerra civil. Han pogut fer un viatge històric des dels orígens de la ciutat fins al segle XVIII. Despŕes han viscut l’experiència d’estar en un refugi escolar.

 

 

Excursión Les Rodanes

Excursió a Les Rodanes.

Bon día famílies!! Els alumnes de cinqué i sisé juntament amb elsprofessors hem gaudit de dues excursions al Paratge NaturalMunicipal de les Rodanes, a Vilamarxant. Els cinqués realitzarenl’excursió aquest dimecres i els sisés ahir.
Durant la ruta, Enric ens va contar moltes coses sobre la vegetaciótípica del clima mediterrani i dels minerals com el rodeno il’atzurita.
Els alumnes de sisé també visitaren les trinxeres de la Guerra Civil,les quals són element patrimonial bèl·lic del nostre territori.
Els dos grups dinaren a l’alberg del Corral de la Bassa Barreta onvan jugar, córrer, saltar i gaudir de la natura.

 

visita IES

Els alumnes de 6é, dins del pla de transició entre primària i secundària, han visitat huí el IES Benaguasil, on on pogut vore les instal·lacions, preguntar dubtes sobre la nova etapa educativa que en breu inícien.

 

 

 

Visita Les Rodanes

 VISITA PARATGE NATURAL MUNICIPAL

LES RODANES DE VILAMARXANT

El passat dijous vam visitar el Paratge Natural Municipal de les Rodanes de Vilamarxant. Els alumnes de 5é i de 6é van fer una activitat de senderisme de més de 10km de recorregut i treballaren la flora mediterrània de la zona així com el patrimoni històric més recent, concretament les restes de trinxeres de la Guerra Civil Espanyola.

Al-Talai

Eixida

ESTADA A ALTA-LAI

Enguany l’alumnat de 5é i de 6é se n’ha anat de viatge de fi de curs al campament Alta-Lai de Talayuelas. Del 24 al 27 de maig han gaudit d’unes jornades diferents amb activitats de multiaventura, senderisme i vetllades nocturnes, a més de dormir en autèntics tipis, a la manera dels indis antics.

 

 

 

Pla de transició

Interrelació 6é-ESO

L’ALUMNAT DE 6é ES PREPARA PER AL PAS A L’INSTITUT

El 17 de maig, el grup de mediació de l’institut  visità el nostre CEIP Lluís Vives per a explicar-nos la seua tasca. A més, els nostres alumnes van poder fer-los preguntes sobre el funcionament de l’IES.

Dos dies després, el 19 de maig, va ser l’alumnat del CEIP qui va visitar l’IES. Després d’una xarrada introductòria per part d’alguns exalumnes del centre, van recórrer l’institut, esmorzaren i jugaren un partit de futbol i un de balontiro en els quals s’enfrontaren, sempre des de l’esportivitat i el bon rotllo, alumnes de Primària contra alumnes de Secundària.

Museu Prehistòria

3r cicle visita Museu Prehistòria

El 3r cicle de Primària ha visitat el Museu de Prehistòria de València, ubicat al Centre Cultural de la Beneficiència.

Concretament, l’alumnat de 5é i de 6é ha centrat la visita a la Sala Permanent de Cultura Ibèrica, on han pogut veure de ben prop una reproducció de la Dama d’Elx  o mostres tan importants com el Guerrer de Moixent. A més, han realitzat un taller d’escriptura íbera.

 

 

Informació policia ús petards

La setmana passada, el dijous 25 i el divendres 26, va vindre la policia local a explicar a l’alumnat del tercer cicle l’ús correcte dels petards. Ací teniu algunes fotos i els enllaços als documents que van explicar.

 

Documentació (informació)

Autorització