setmana cultural

SETMANA CULTURAL: CLAUSURA

Hola famílies! 

Com ja sabeu, una de les iniciatives més importants que hem dut a terme durant aquesta setmana cultural, és la col·laboració amb la campanya «Units enfront del càncer infantil. Quilòmetres de solidaritat», organitzada per ASPANION. 

Moltíssimes gràcies, famílies, per la vostra implicació. Ha quedat demostrat que quan anem tots a una aconseguim allò que ens proposem. Entre tots hem rodejat la nostra escola en esta gran cadena solidària, quedant tots units enfront el càncer infantil. Ha sigut una experiència molt bonica, i agraïm a ASPANION la possibilitat que ens han donat per a participar en esta campanya tan especial per a tots nosaltres.  Gràcies, gràcies i mil gràcies a tots i totes els que ho heu fet possible!

Us compartim aquest diploma que ens ha enviat ASPANION i que és de tots vosaltres!

Altra de les activitats que vam realitzar per a tancar la nostra Setmana Cultural va ser la cursa solidària, en la qual van participar totes les classes i va ser molt emocionant. Tots els xiquets i xiquetes van guanyar, ja que l’objectiu no era la competició, i per això se’ls va obsequiar amb unes fantàstiques medalles patrocinades per l’AMPA CEIP Lluis Vives de Benaguasil.

Per últim, us deixem les fotos que es van fer totes les classes amb els anells olímpics representatius d’aquesta setmana cultural tan especial i inoblidable.