Galeria Carrera Solidària 2024

“Èxit rotund en la carrera solidària pel Dia de la Pau en els col·legis La Celada i Príncep Don Joan Manuel”

Els col·legis La Celada i Príncep Don Joan Manuel es tornen a unir en una emocionant carrera solidària per a commemorar el Dia de la Pau. L’esdeveniment, que va tindre lloc el dimarts 30 de gener, va reunir estudiants i professors en un ambient ple d’alegria i solidaritat.

Tot l’alumnat es va congregar al llarg de tot el recorregut, on es respirava un ambient festiu. Els corredors van mostrar el seu compromís amb els valors de tolerància, respecte i convivència pacífica.

La ruta de la carrera va abastar els patis dels dos centres. Xiquets i adults van recórrer junts el trajecte, fomentant així l’esperit d’unitat i col·laboració.

A més de l’aspecte esportiu, esta iniciativa va tindre un important component solidari. Els participants van recaptar fons destinats l’ONG Save the Children.

En finalitzar la carrera, es va dur a terme les fotografies de grup i cada tutor/a va repartir un diploma a cada participant.

Sens dubte, esta carrera solidària pel Dia de la Pau en els col·legis La Celada i Príncep Don Joan Manuel va deixar empremta en la comunitat educativa, demostrant que junts podem construir un món més pacífic i solidari.