22 de novembre, Dia de la Música.

22 de novembre, Dia de la Música.

El 22 de novembre és un dia on els concordes musicals, les cançons i els balls se senten per cada racó del nostre col·legi. Enguany per a celebrar-ho hem fet una trobada especial. Des de l’àrea de música s’ha treballat la cançó “La vida és bella”, banda sonora d’esta pel·lícula tan commovedora que ha donat lloc al fet que l’alumnat aprenguera la seua lletra i realitzara un dibuix simbòlic de la importància de la música en les nostres vides.

Llegir més

Mercat de Tardor

Mercat de Tardor

Encara que la tardor ha arribat i el seu fresc s’ha fet sentir més tard el nostre tradicional mercat de tardor organitzada per l’AFA (Associació de famílies d’alumnes/as) s’ha realitzat amb la mateixa il·lusió de tots els cursos.

Durant les primeres hores del matí tots els grups d’infantil han passat per l’estand per a conéixer les fruites i els fruits més característics d’esta estació de l’any. Amb la col·laboració especial d’estes mares i d’estos pares del centre que els han explicat cada fruit, el nostre alumnat ha aconseguit aprendre una miqueta més en esta activitat tan esperada. Des de les aules s’han treballat les característiques d’esta època de l’any i s’han fomentat el gust per les cançons i poesies sobre este tema.

Des d’ací, donar les gràcies a l’AFA per l’organització, la posada en escena d’este escenari tan singular i oferir l’esmorzar per a tot l’alumnat del centre basat en fruites de temporada i una rica magdalena de carabassa. Per a acabar donar les gràcies a les famílies que han col·laborat a transmetre la il·lusió. A continuació, us deixem una galeria d’alguns moments viscuts durant el matí.