BENVINGUDA AL CURS 2023-2024

Estimades famílies del CEIP La Balaguera, 

Esperem que hàgeu passat un bon estiu i que estigueu bé. 

Amb gran entusiasme volem donar-vos la benvinguda al nou any escolar 2023-2024 en nom de tot l’equip docent del CEIP La Balaguera. 

L’inici d’un nou curs escolar és sempre un moment emocionant, ple d’oportunitats per a aprendre, créixer i crear records inoblidables.  

Estem feliços de tindre l’oportunitat de ser part de la vida educativa dels seus fills i filles una vegada més. Com a equip, estem compromesos amb brindar-los experiències enriquidores i donar suport al desenvolupament integral de cadascun dels i les nostres alumnes. 

 Tot el personal, tant docent com no docent, del nostre centre treballem dia a dia per tal de crear un entorn segur, inclusiu i estimulant a on cada xiquet i xiqueta puga enriquir-se. Al llarg del curs treballarem amb estreta col.laboració amb tots vosaltres fomentant així la participació de tota la comunitat educativa. Us animem a estar activament involucrats en el procés d’ensenyament/aprenentatge dels vostres fills i filles ja que el vostre suport és fonamental. 

Estem molt contentes d’iniciar aquesta nova aventura junt a tots vosaltres. Estem a la vostra disposició per a solventar els vostres dubtes, escoltar les vostres inquituds i treballar en equip per a garantir el benestar i el progrés del conjunt del nostre alumnat. 

Rebau una cordial salutació, 

L’Equip Directiu 

Noemí Moreno (Secretària), Rosalía Lanchazo (Cap d’Estudis) i Julia Domínguez (Directora)