RESUMEN

Activitats variades de tallers, jocs i activitats , decoració …

        Amb motiu de la celebració dels drets del xiquet  i de Sta Cecilia, els majors  del menjador ens van delectar amb un fabulós concert de música on disfrutarem un muntó. Després ho varem celebrar menjant tots junts.  Aprofitem  per a agrair-vos a les famílies, per haver-nos facilitat este moment.

      Preparant el nostre arbre de Nadal realitzat amb material reciclat. Participarem en el concurs d’arbres de Nadal que convoca l’empresa que porta el menjador, Serunion,  per a tota la Comunitat Valenciana. Vos informem que l’arbre de Nadal estarà exposat en el hall del col·legi on els pares podreu visitar els divendres a les 15 h quan vengeu a arreplegar als vostres fills. Ja ens direu que vos pareix.

      La nostra volguda cuinera Toñi ens delecta tots els mesos amb uns postres casolans que realitza ella en el col·le i que després els vostres fills ho mengen de postres. Haureu vist que vos hem fet  arribar la recepta  perquè podeu realitzar els postres vosaltres  en família. Si ho feu,  vos invitem a fer fotos mentres confeccioneu  la recepta i el resultat final d’ella. Més avant vos direm perquè.