* Proves d’Accés a Cicles formatius

Totes les persones que no reunisquen els requisits acadèmics d’accés directe a un cicle formatiu, podran concórrer a les proves d’accés sempre que complisquen les condicions següents:

– Proves de grau mitjà: tindre 17 anys d’edat o complir-los durant l’any de realització de la prova.

ORIENTACIONS GM

–Proves de grau superior: tindre 19 anys d’edat o complir-los durant l’any de realització de la prova. Les persones que acrediten estar en possessió d’un títol de tècnic de Formació Professional podran presentar-se a les proves d’accés a cicles formatius de grau superior quan tinguen com a mínim 18 anys complits l’any de realització de la prova, tenint-se en compte el resultat de la prova únicament als efectes d’admissió a cicles formatius de grau superior quan optaren per participar en el procés d’admissió per la quota corresponent a prova d’accés i altres vies d’accés.

ORIENTACIONS GS

Al nostre centre sols es realitzen proves d’accés a grau superior amb la part específica de opció C (CIÈNCIES)

(Cal escollir 2 matèries entre: (1) Física, (2) Biologia i Ciències de la Terra i (3) Química.)

Calendari 

INSCRIPCIÓ: del 20 al 28 de març de 2024, els dos inclosos.

  • Publicació llistats provisionals d’admesos: 24 d’abril de 2024
  • Publicació llistats definitius d’admesos i exclosos: 3 de maig de 2024

Per realitzar la inscripció a les proves cal presentar la següent documentació:

  • Sol·licitud d’inscripció degudament emplenada.
  • Document identificatiu (DNI, NIE o similar). (original i còpia)
  • Declaració responsable que no es reuneixen els requisits d’accés directe per altres quotes, i que, si en el moment de formalitzar la matrícula al cicle reuniren aquests requisits, renunciarien a l’accés per prova, fins i tot en el cas d’haver-la superat.
  • Justificant de pagament de les taxes corresponents.
  • En cas de demanar la exempció d’alguna part o apartat de les proves: Documentació justificativa (original i còpia), junt amb la l’annex corresponent (VI o VII) degudament emplenat.

Tota la documentació s’ha d’enviar degudament signada (a mà o electrònicament) i, en format electrònic, mitjançant un únic correu electrònic al centre docent en què desitja fer la prova, en l’assumpte del qual han d’indicar les sigles PAC seguides del nom i els cognoms de la persona sol·licitant.​​​​​​

En el nostre centre s’ha d’enviar a : 46022208.secretaria@edu.gva.es

Als enllaços de descarrega d’impresos podeu obtindre els models d’inscripció, declaració responsable i annex per a l’exempció, o bé a la Secretaria del centre podeu sol·licitar els documents. A més cal dur còpia del document identificatiu (DNI, NIE o similar) i Certificació acadèmica en el supòsit que demaneu exempció de la part específica.

Junt amb la sol·licitud cal obtindre el rebut per al pagament de les taxes corresponents (MODEL 046). Ho pots demanar al centre i passar per una de les entitats bancàries col·laboradores per a realitzar el pagament o bé fer-ho i pagar-ho des del web de taxes i imprimir el rebut i justificant de pagament. Una vegada tens els documents cal lliurar-los al centre.

Proves Accés Grau Mitjà

Proves Accés Grau Superior

MODEL 046 PAGAMENT DE TAXES

Calendari complet

Horari de les proves

REALITZACIÓ PROVES:

  • PROVES GRAU MITJÀ: Convocatòria ordinària: 20 i 21 de maig de 2024
  • PROVES GRAU SUPERIOR: Convocatòria ordinària: 20 i 21 de maig de 2024
  • Publicació llistats provisionals qualificacions: 31 de maig de 2024
  • Termini de lliurament documentació justificativa d’exempció: del 20 de març al 28 de juny de 2024, tots dos inclusivament.
  • Publicació llistats definitius qualificacions i lliurament de certificats: a partir del 7 de juny de 2024

(En el cas que les persones que hagen superat la prova d’accés en el procediment d’admissió a cicles formatius de Formació Professional sol·liciten com a primera opció el centre on han realitzat la prova d’accés, no serà necessari que recullen el certificat expedit on consta la nota mitjana, serà la direcció del centre l’encarregada d’introduir aquesta nota en el procediment d’admissió.)