noticia_VALLADA_ SEU ERASMUS +

 

VALLADA SEU ERASMUS +

 

    Resultat d'imatges de paratge la murta alzira

 

Vallada és seu de la tercera activitat del projecte “Inclusion through farming”, inclòs en el programa Erasmus +, programada des de huí 15 al divendres 19 d’octubre.  En aquesta activitat, on a banda de l’IES de Vallada participaran alumnes i professors/es de les ciutats de Birmingham, Berlín i París, es realitzarà un estudi de l’entorn natural mediterrani que servirà per promoure la interacció entre persones de diferents cultures i nacionalitats. 

 

Durant tota la setmana s’han preparat activitats d’entre les quals destaquen un taller de cistelleria, reforestació de l’entorn valladí, estudi del procés de recol·lecció d’olives i posterior aprofitament , eixides al Jardí Botànic de València i al paratge de La Murta d’Alzira, i per descomptat, senderisme pel nostre meravellós entorn del Paratge de les Ermites i el Castell de Vallada.

 

Hui dilluns 15  a les 10:45 es farà la benvinguda al nostre centre i a les 17 h està prevista la recepció oficial per part de l’Alcaldessa M. José Tortosa, la qual els donarà la benvinguda en nom del poble.

 

Les diferents expedicions estaran allotjades a l’Alberg de les Ermites.

 

 

INFORMACIÓ PARATGE LA MURTA (.pdf)