CICLE FORMATIU: OLIS D’OLIVA I VINS

CICLE FORMATIU: OLIS D’OLIVA I VINS

FAMÍLIA PROFESSIONAL: Indústries Alimentàries

Grau Mitjà de 2000 hores

QUINES OCUPACIONS POTS EXERCIR

Cellerer, elaborador de vins, caves, sidra i altres begudes i derivats. Mestre d’almàssera, extractora i refinat d’olis d’oliva. Recepcionista de matèries primeres. Operador de secció d’embotellat i/o envasament. Auxiliar de laboratori en almàsseres i cellers. Auxiliar de control de qualitat en almàsseres i cellers. Comercial d’almàsseres i cellers.

MÒDULS PROFESSIONALS

Primer curs:

Matèries primeres i productes en la indústria oleícola, vinícola i d’altres begudes.

Extracció d’olis d’oliva.

Elaboració de vins.

Principis de manteniment electromecànic.

Operacions i control de magatzem en la indústria alimentària.

Formació i orientació laboral.

Horari reservat per al mòdul impartit en anglés.

Segon curs:

Condicionament d’olis d’oliva.

Elaboració d’altres begudes i derivats.

Anàlisi sensorial.

Venda i comercialització de productes alimentaris.

Seguretat i higiene en la manipulació d’aliments.

Empresa i iniciativa emprenedora.

Horari reservat per al mòdul impartit en anglés.

Formació en el Centres de Treball: 380 hores

COM S’ACCEDIX

Accés directe:

Graduats en Educació Secundària Obligatòria.

Titulats de Formació Professional de primer grau (Tècnic auxiliar).

Titulats de Formació Professional de grau mitjà (Tècnic).

Tindre el 2n de BUP aprovat.

Haver superat el segon curs del primer cicle experimental de reforma dels ensenyaments mitjans.

Haver superat, dels ensenyaments d’Arts Aplicades i Oficis Artístics, el tercer curs del pla de 1963 o segon de comuns experimental.

Altres titulacions equivalents a efectes acadèmics.

Accés a través de prova:

Sense complir cap dels requisits acadèmics d’accés directe, tindre dèsset anys d’edat o complir-los durant l’any en curs, i superar la corresponent prova d’accés.

TITULACIÓ QUE S’OBTÉ: TÈCNIC EN OLIS D’OLIVA I VINS.

L’alumnat que obtinga la titulació podrà accedir als estudis de Batxillerat.

O continuar altres estudis de Formació Professional.

TITULACIONS EQUIVALENTS

Conforme la norma vigent, tenen els mateixos efectes professionals i acadèmics les titulacions següents

Tècnic en Elaboració d’Olis i Sucs, (LOGSE)

Tècnic en Elaboració de Vins i altres Begudes, (LOGSE)

Avís de privacitat: Ús de cookies pròpies per a anàlisis de visites

Este lloc web utilitza cookies pròpies amb l'únic propòsit d'analitzar el trànsit i millorar l'experiència de l'usuari. Les cookies són xicotets arxius de text que s'emmagatzemen en el teu dispositiu quan visites el nostre lloc. No compartim esta informació amb tercers ni la utilitzem per a fins publicitaris.

Veure política de cookies