📚🎉 Celebrem el Dia del Llibre en l’IES Ricardo Marín! 🎉📚

Hui ens unim a la celebració del Dia del Llibre, una jornada especial dedicada a promoure la lectura, l’amor pels llibres i el respecte per la cultura escrita. En l’IES Ricardo Marín Ibáñez, estem encantats de participar en esta festivitat tan significativa.

Durant tota la setmana, els nostres estudiants i docents han estat immersos en una varietat d’activitats emocionants i educatives per a commemorar esta ocasió única. Des de concursos d’escriptura creativa fins a xarrades inspiradores sobre la importància de la lectura en les nostres vides, hem viscut moments inoblidables que han enfortit el nostre vincle amb la paraula escrita.

El nostre centre s’ha convertit en un formiguer d’entusiasme literari, amb corredors adornats amb cites inspiradores, exposicions de llibres recomanats i racons de lectura acollidors on els estudiants poden submergir-se en aventures literàries.

Però la celebració no es deté ací. Al llarg del dia, continuarem amb activitats que fomenten la creativitat, el pensament crític i el plaer per la lectura. Des de debats sobre els clàssics literaris fins a clubs de lectura improvisats, hi ha alguna cosa per a tots en esta jornada dedicada als llibres.

En l’IES Ricardo Marín, creiem fermament en el poder transformador de la lectura. Els llibres ens permeten explorar mons desconeguts, comprendre diferents perspectives i descobrir la nostra pròpia veu. En este Dia del Llibre, renovem el nostre compromís de fomentar una cultura de lectura vibrant i diversa en la nostra comunitat escolar.

Gràcies a tots els estudiants, professors, pares i personal per fer d’esta celebració un verdader èxit! Continuem explorant el meravellós món de la literatura junts.

Feliç Dia del Llibre!