Procés d’Admissió i Matrícula per al Curs Escolar (FASE EXTRAORDINÀRIA)

A totes aquelles persones que hagen participat en el procés d’admissió convocat per la Conselleria d’Educació, us informem que podeu passar per la secretaria del centre a arreplegar la documentació una vegada que hàgeu sigut admesos en les llistes definitives.

Per a tot l’alumnat nou, la matrícula es realitzarà de manera presencial en les nostres instal·lacions.

Benvinguts al nostre centre i us desitgem un excel·lent curs escolar!

************

PROCEDIMENT A SEGUIR EN ESO PER A ATORGAR PLAÇA A L’ALUMNAT QUE PARTICIPANT EN EL PROCÉS D’ADMISSIÓ NO HAJA OBTINGUT PLAÇA AL JULIOL

– Si no li han anomenat del 29 al 31 de juliol de cap centre i complix algun dels següents criteris té dret a una plaça escolar:

1. Que vinga a escolaritzar-se al sistema educatiu espanyol des d’un sistema educatiu estranger.

2. Que vinga d’un centre privat no subjecte a fons públics.

3. Que vinga d’un centre concertat i al·legue que vol un centre públic.

4. Que hi haja un canvi de localitat o de zona a més de 3 quilòmetres del seu domicili familiar.

– Per a això:

o El 2 i 3 de setembre: les famílies han d’acudir al centre que van indicar en 1a opció en la seua sol·licitud per a tornar a demanar plaça*.

o Dia 4 de setembre: la comissió d’escolarització procedirà a escolaritzar als alumnes

o Entre el 5 i 6 de setembre: se’n dirà del centre assignat per a formalitzar la matrícula.

* Se li assignarà plaça en els centres amb vacants, no necessàriament en un centre dels sol·licitats.

***************************************************************************************************************

FASE EXTRAORDINÀRIA: PROCEDIMENT A SEGUIR EN BATXILLERAT PER A ATORGAR PLAÇA A L’ALUMNAT QUE PARTICIPANT EN EL PROCÉS D’ADMISSIÓ NO HAJA OBTINGUT PLAZA. 

En relació amb la publicació de les llistes definitives d’admesos en la Batxillerat el dia 25 de juliol, esta Inspecció informa: 

  • L’escolarització de l’alumnat que participant en el procés d’admissió no ha obtingut plaça és prèvia a l’escolarització de l’alumnat que no ha participat en el procés d’admissió (escolarització sobrevinguda). 
  • Per a poder detectar estos casos es procedirà de la manera següent per part dels centres: 
  • Del 2 al 5 de setembre: en compliment del calendari d’admissió, els centres hauran de gestionar les llistes d’espera cridant per orde de llista fins a cobrir les vacants que tinguen o esgotar la llista d’espera.  
  • El dia 5 de setembre quan finalitzen de gestionar les llistes d’espera, comunicaran en la pàgina web del centre i/o tauler d’anuncis que aquells alumnes que participant en el procés d’admissió no hagen obtingut plaça, hauran d’acudir al centre de primera opció el 6 i 9 de setembre per a emplenar un qüestionari. Este qüestionari s’activarà el mateix dia 6 de setembre per als centres. 
  • Dia 5 de setembre: Al final del matí els centres comunicaran a la Inspecció les places vacants en cadascun dels cursos.  
  • Del 6 al 9 de setembre: Seran els centres els que emplenaran el qüestionari de l’alumnat que participant en el procés d’admissió no ha obtingut plaça, comprovant que han participat en el procés d’admissió.  
  • El dia 10 de setembre: La Inspecció procedirà a escolaritzar a l’alumnat sense plaça en Batxiller amb el següent orde de prioritat: 
  • 1r Alumnat que participant en el procés d’admissió té dret a plaça. 
  • 2n Alumnat d’escolarització sobrevinguda.  
  • Després de la revisió de l’alumnat a escolaritzar i en funció de les vacants, la comissió d’escolarització procedirà a proposar l’habilitació de les unitats per nivell i zona que siguen necessàries.  

**************************************************************************************************************