Curs en línia “ADOLESCÈNCIA I SALUT”

Des de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Alacant l’informem de la realització del Curs en línia “ADOLESCÈNCIA I SALUT”, dirigit a famílies amb fills i filles en esta etapa de la ciutat d’Alacant.  Esta activitat està emmarcada dins del Programa  de Formació per a Famílies que desenvolupa esta Regidoria i del qual puntualment l’informem. Esperem que siga del seu interés. Reba una cordial salutació.

La salut en l’etapa adolescent s’emmarca dins d’una realitat de canvi i adaptació, creixement i maduració.

 Vols conéixer com cuidar la salut de manera integral des de la pubertat fins a la joventut?

Inscriu-te en el curs gratuït “ADOLESCÈNCIA I SALUT”, organitzat per la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Alacant i dirigit a pares i mares amb fills i filles adolescents de la ciutat d’Alacant. Parlarem de la salut física i mental de l’adolescent i del desenvolupament d’habilitats socioemocionals i autoestima en esta etapa.

Comencem el pròxim 29 de febrer de 2024.

 Us facilitarem un mòdul setmanalment, que podreu llegir i treballar el seu contingut a través d’una metodologia dinàmica i facilitadora d’aprenentatge,  al ritme que vosaltres i vosaltres marqueu, participant al seu torn en el fòrum, tot això durant 3 setmanes.

Acabarem amb una seminari web el dia 21 de març, en horari de 18 a 19’30h., on podreu plantejar tots els dubtes i qüestions que us sorgisquen.

Per a inscriure’t has d’emplenar el següent formulari d’inscripció punxant ACÍ