“Vine a fer pràctiques a la UA”

Ens complau compartir l’emocionant experiència que van viure els nostres estudiants de 2n de Batxillerat en el marc del projecte “Vine a fer pràctiques a la UA”. La setmana passada, el 16 de gener, els alumnes de l’assignatura TEFQ (Taller Experimental de Física i Química) van tindre l’oportunitat de visitar el laboratori de la Universitat d’Alacant.

Esta enriquidora excursió va ser part del programa organitzat per la Facultat de Ciències de la UA, dissenyat per a acostar als estudiants de batxillerat al fascinant món de l’experimentació científica. Els nostres alumnes van ser guiats a través de dues pràctiques de laboratori en les instal·lacions del Departament de Química Inorgànica.

L’experiència no sols va proporcionar als nostres estudiants l’oportunitat d’aplicar els seus coneixements teòrics en un entorn pràctic i professional, sinó que també els va permetre interactuar directament amb investigadors i professors universitaris.

Durant la visita, es va crear un ambient d’aprenentatge col·laboratiu i estimulant. Els estudiants no sols van adquirir habilitats pràctiques, sinó que també es van divertir i van enfortir la seua passió per la química. Valorem estes experiències que van més enllà de les aules i que enriquixen el procés educatiu.

Agraïm a la Universitat d’Alacant per brindar esta oportunitat única als nostres estudiants i esperem continuar col·laborant en futures iniciatives que inspiren i preparen a la pròxima generació de científics. A continuació, us posem un enllaç amb les notícies de la universitat.

https://web.ua.es/es/actualidad-universitaria/2024/enero2024/15-21/color-diversion-y-ciencia-para-descubrir-la-formacion-practica-y-cientifica-de-la-universidad-de-alicante.html

https://www.elespanol.com/alicante/cultura/educacion/20240117/estudiantes-secundaria-toman-laboratorios-ua-hacer-ciencia/825667778_0.html