La Vall Blanca

Trobada digital amb el Centre de Recursos del Centre d’Educació Especial La Vall Blanca

Divendres passat, 28 de gener, el grup de 1r del CFGM d’Atenció a Persones en Situació de Dependència ha tingut una trobada digital amb el Centre de Recursos del Centre d’Educació Especial La Vall Blanca. Ens han explicat el funcionament d’aquest centre educatiu i les etapes educatives que la formen (des d’Educació Infantil a Educació Secundària finalitzant amb l’etapa de Transició a la Vida Adulta i Formació Professional). Ha sigut una aportació molt instructiva on ens han explicat metodologies de treball, mesures d’Accessibilitat Universal i productes de suport per al foment de l’autonomia personal, qüestions fonamentals en la vida de qualsevol persona.
Amb molt d’agraïment, esperem la següent trobada que, esperem, siga ja presencial!

     

     

 

 

TALLER MEDIACIÓ

Taller de “Resolució Pacífica dels conflictes”

Ahir, dia 11 de gener, ens vam trobar famílies, professorat i alumnat al taller de “Resolució Pacífica dels conflictes” guiat per Elena Navarro de Moviment per la Pau. Hem compartit experiències personals en les famílies, amb amistats i al centre educatiu en què trobem dificultats per a arribar a enteniments i punts de trobada. S’ha parlat de diàleg empàtic, d’escolta activa, de dignitat humana, d’obertura, d’assertivitat i d’altres moltes habilitats necessàries per a construir relacions de respecte.

Ha sigut un taller molt satisfactori i ha resultat molt bonic trobar-nos en comunitat educativa, seguirem propiciant aquests espais d’encontre per a la millora de la convivència pacífica!