III Jornades per la Igualtat

 

III JORNADES PER LA IGUALTAT

Des del departament de Serveis Socioculturals i a la Comunitat volem convidar-vos a participar en les III Jornades per la Igualtat. Es tracta d’un projecte d’aprenentatge-servei que involucra l’alumnat del CFGS de Promoció de la Igualtat de Gènere en el disseny i implementació de diversos tallers per a treballar la igualtat. Començaran dijous 28 de febrer amb la “Trobada d’Associacions feministes” i tindrem la cloenda dimecres 6 de febrer, a la Sala Gomis (Multiús) amb la ponència de Joan Sanfélix expert en Noves Masculinitats. Es tracta d’unes jornades obertes a tot el públic, podeu consultar tota la informació al cartell adjunt. De segur que serà una experiència molt enriquidora, animeu-vos!

 

Neu

 

Viatge a Jaca, organitzat pel professor Rafa Cambra en gener amb alumnat de 4t d’ESO

 

L’alumne Vicent Llin ens explica la seua experiència:

 

El viatge a la neu va estar molt divertit. Vàrem aprendre a esquiar, vàrem anar a un balneari i a una pista de gel. Esquiant ens ho vam passar d’allò més bé, vam caure, vam riure i ens va agradar  a tots.

L’únic inconvenient fou que sols vàrem esquiar tres dies a causa del temps. Un dia vam anar al balneari. Ens vam relaxar molt, vam provar diferents tipus de saunes. Un altre dia vam anar a la pista de

gel a patinar i, encara que vam caure moltes vegades, va ser molt divertit.

Les instal·lacions de l’hotel eren molt bones i les habitacions estaven molt bé. L’única cosa que no ens va agradar molt va ser el menjar, encara que estava bo, a vegades era repetitiu.

En general, el viatge ens va agradar a tots i el recomanaria a tots els alumnes que puguen anar. És una experiència molt bona on aprens i et diverteixes molt.

Hivernacle

 

Els alumnes de 2n de FP Bàsica de Fabricació i Muntatge de l’IES Pou Clar, han dissenyat i estan construint un hivernacle a l’hort escolar del centre. Aquest hivernacle forma part d’un seminari interdepartamental en el qual participen diferents professors del centre.

El sistema de construcció es basa en una estructura desmuntable d’acer galvanitzat. Aquesta estructura mesura 6 metres de llarg, 4 metres d’ample i 2 metres d’altura.

A continuació es mostren diferents fotografies que il·lustren el que s’ha realitzat fins ara.